Καθαρίζετε τις γαρίδες, αφήνοντας μόνο τις ουρές. Περνάτε τις γαρίδες, τα μύδια και φέτες λεμονιού σε μεταλλικές σουβλίτσες. Ψήνετε ώσπου οι γαρίδες να γίνουν τρυφερές. Σερβίρετε με βούτυρο λεμονιού. Βούτυρο λεμονιού με άνηθο: Βάζετε τους κρόκους των αβγών, το ξύσμα λεμονιού και το χυμό λεμονιού σε μπεν μαρί και αφήνετε το μείγμα να σιγοβράσει ανακατεύοντας συνεχώς για 1 λεπτό. Ρίχνετε μέσα το βούτυρο, αφού το αφήσετε να μαλακώσει και το κάψετε σε μικρά κομμάτια, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύετε ώσπου να πήξει η σάλτσα. Βγάζετε από τη φωτιά, ρίχνετε μέσα τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και αφήνετε το βούτυρο να κρυώσει σε Θερμοκρασία δωματίου.
Συνταγή 36 από 137
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!