275 γρ ταλιατέλες (με αβγό) 1 κουταλιά φυτικό λάδι 1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 2,5 εκ τζιντζερόρριζα φρέσκια κομμένη 50 γρ νεροκάστανα, στραγγισμένα, ξεπλυμένα και κομμένα σε φέτες 1 κουταλιά ελαφριά σόγια σος 2 κουταλιές σάλτσα ψαριού ή δυνατός ζωμός ΄κοτόπουλου 175 γρ βρασμένο στήθος κοτόπουλου χωρίς κόκαλα, κομμένο σε λεπτές φέτες 150 γρ βρασμένο ζαμπόν, κομμένο σε χοντρές φέτες και μετά σε κοντά ραβδάκια 225 γρ γαρίδες βρασμένες και καθαρισμένες 175 γρ φύτρες φασολιών 200 γρ καλαμποκάκια από κονσέρβα στραγγισμένα 2 γλυκολέμονα κομμένα σε τριγωνικά κομμάτια και 1 ματσάκι φρέσκος κόλιαντρος κομμένος για γαρνίρισμα
Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό και το βάζουμε στην άκρη. 2. Σε ένα προσθερμασμένο γουόκ ή μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι, βάζουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το τζίντζερ και τηγανίζουμε-αναδεύοντας για 3 λεπτά, μέχρι το κρεμμύδι να μαλακώσει αλλά να μην πάρει πολύ χρώμα. Προσθέτουμε τα νεροκάστανα, τη σόγια σος, τη σάλτσα ψαριού ή ζωμό κοτόπουλου, το στήθος κοτόπουλου, το ζαμπόν και τις γαρίδες. 3. Προσθέτουμε το ζυμαρικό, τις φύτρες φασολιών και τα καλαμποκάκια και τηγανίζουμε-αναδεύοντας για 6-8 λεπτά περίπου, μέχρι τα συστατικά να ζεσταθούν καλά. Τα μεταφέρουμε σε μια ζεσταμένη πιατέλα σερβιρίσματος, γαρνίρουμε με τα κομμάτια του γλυκολέμονου και τον κόλιαντρο και σερβίρουμε αμέσως.
Συνταγή 224 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!