3 κουταλιές ελαιόλαδο 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 3 κόκκινα ξηρά τσίλι ξεσποριασμένα και ψιλοκομμένα 250 ml ντομάτα ψιλοκομμένη και ξεσποριασμένη ή πασάτα 3 κουταλιές μαϊντανός κομμένος αλάτι και πιπέρι φρεσκοτριμμένο 500 γρ. πένες ή άλλο ανάλογο ζυμαρικό τυρί παρμεζάνα για το σερβίρισμα φρεσκοτριμμένο
3 κουταλιές ελαιόλαδο 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 3 κόκκινα ξηρά τσίλι ξεσποριασμένα και ψιλοκομμένα 250 ml ντομάτα ψιλοκομμένη και ξεσποριασμένη ή πασάτα 3 κουταλιές μαϊντανός κομμένος αλάτι και πιπέρι φρεσκοτριμμένο 500 γρ. πένες ή άλλο ανάλογο ζυμαρικό τυρί παρμεζάνα για το σερβίρισμα φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
1. Σε μια μικρή κατσαρόλα και σε χαμηλή φωτιά τηγανίζουμε το τσίλι και το σκόρδο μέχρι να ροδίσει καλά (να μην κάψει). Προσθέτουμε την ντομάτα και μαγειρεύουμε για 5-6 λεπτά. Βάζουμε αλατοπίπερο κατά τη γεύση. 2. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό, το μεταφέρουμε σε ένα ζεσταμένο μπολ σερβιρίσματος και το αναμιγνύουμε με τη σάλτσα και το μαϊντανό. 3. Σερβίρουμε αμέσως με την παρμεζάνα.
Συνταγή 214 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!