1. Ανακατεύουμε τα υλικά για τη ζύμη και πλάθουμε μια ελαστική ζύμη. Την αφήνουμε για 30 λεπτά στο ψυγείο. Την ανοίγουμε σε πολύ λεπτά φύλλα και την κόβουμε σε φαρδιά κομμάτια. 2. Σιγοβράζουμε την κρέμα και το γάλα καρύδας. Προσθέτουμε το λεμόνι, το κάρι και τη ζελατίνη, την οποία ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει. Περνάμε από λεπτό σουρωτήρι. Όταν κρυώσει η κρέμα, τη χτυπάμε σε δυνατό μίξερ μέχρι να αφρίσει. 3. Βράζουμε τις παπαρδέλες σε μπόλικο αλατισμένο νερό μέχρι να γίνουν αλ ντέντε. 4. Σοτάρουμε τα γλυκάδια στο βούτυρο. Όταν είναι έτοιμα, ρίχνουμε τις γαρίδες, το μήλο και το καρότο. Σβήνουμε με το κρασί. 5. Προσθέτουμε και ανακατεύουμε τις παπαρδέλες. Ενσωματώνουμε τον αφρό κάρι και σερβίρουμε αμέσως.
Συνταγή 380 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!