2 μικρά κρεμμύδια ή κρεμμυδάκια φρέσκα κομμένα σε δακτυλίδια 300 γρ σολομός φρέσκος κομμένος σε μικρά κομμάτια αλάτι και μαύρο πιπέρι φρεσκοαλεσμένο 2 ξηρό εστραγκόν ή 2 ματσάκια φρέσκο 1,5 φλιτζ. (375ml) κρέμα γάλακτος 150 γρ. μπιζέλι 4 κουταλιές ξηρό λευκό κρασί 1 κουταλιά ελαιόλαδο ξύσμα 1 λεμονιού 300. γρ. πένες γάλα στο κατάλληλο μέτρο, αν χρειάζεται
Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε τις πένες. 2. Στο μεταξύ θερμαίνουμε το ελαιόλαδο σε μια μικρή κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να ροδίσει ελαφρά. Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και το σολομό. Στη συνέχεια, το κρασί, αφήνουμε να βράσει λιγάκι, και μετά την κρέμα, το μπιζέλι, και τελευταία τη φλούδα λεμονιού και το εστραγκόν. Χρησιμοποιούμε το γάλα για να ρυθμίσουμε τη ρευστότητα. 3. Ανακατεύουμε με τις πένες και σερβίρουμε σε ζεσταμένα πιάτα.
Συνταγή 363 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!