2 κρεμμύδια στιφάδου κομμένα σε δακτυλίδια 1 κουταλιά ελαιόλαδο αλάτι και μαύρο πιπέρι φρεσκοαλεσμένο 4 κουταλιά βότκα 3/8 λίτρου κρέμα γάλακτος 150 γρ. σπανάκι 1/4 φλιτζ. φρέσκα τσάιβς κομμένα 300 γρ. πένες 300 γρ. σολομός φρέσκος κομμένος σε μικρά κομμάτια 2 κουταλιά πράσινοι πιπερόσποροι σε νερό,, στραγγισμένοι και κοπανισμένοι γάλα στο κατάλληλο μέτρο 2 κουταλιά χυμός λεμονιού
Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε τις πένες. 2. Στο μεταξύ σε μια μικρή κατσαρόλα σοτάρουμε με το ελαιόλαδο τα κρεμμύδια, μέχρι να ροδίσουν ελαφρά. Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και το σολομό. Στη συνέχεια, τη βότκα, την κρέμα, το σπανάκι, το χυμό λεμονιού και τα τσάιβς. Χρησιμοποιούμε το γάλα για να ρυθμίσουμε τη ρευστότητα. 3. Ανακατεύουμε με τις πένες και σερβίρουμε σε ζεσταμένα πιάτα.
Συνταγή 362 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!