250 ml ζωμός μοσχαριού ή 1-2 κύβοι διαλυμένοι σε νερό
1 μίσχος σέλερι κομμένος
2 μικρά κρεμμύδια κομμένα
1 φλιτζάνι ξηρό κόκκινο κρασί
2 κουταλιές τοματοπολτός
1 κουταλιά Γούστερ σως
1/2 ως 1 κουταλιά τσίλι σως (ή κατά τη γεύση)
1 κουταλάκι αλάτι

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΠΙΤΤΑ ΜΕ ΡΟΚΦΟΡ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ...
Μοσχάρι Σοφρίτο ...
ΣΑΛΑΤΑ ΑΠΟ ΜΠΡΟΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΚΡΙΘΑΡΕΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ...
ΓΙΟΥΒΑΡΕΛΑΚΙΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΙΚΑ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ...
ΤΖΑΜΠΑΛΑΓΙΑ ...
Ζυμαρικό με σάλτσα φρέσκιας ντομάτας ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΡΟΓΚΑΝΟΦ ΜΕ ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ...
ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΑΡΑΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ...
ΧΤΥΠΗΤΗ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΜΕ ΤΥΡΙ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝΟ ...
ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΜΑΡΙΝΑΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ...
ΠΕΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣΚΑ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΜΠΕΪΚΟΝ ΚΑΙ ΜΥΔΙΑ ...
ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΤΟΣΚΑΝΗΣ ΜΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΚΑΙ ΠΕΚΟΡΙΝΟ...
ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΜΕ ΣΥΝΑΓΡΙΔΑ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ...
Μοσχάρι με Πιπεριές ...
ΑΓΚΙΝΑΡΟΠΙΤΑ ...
ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ, ΣΟΣ ΣΑΦΡΑΝ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ...
Πάστα με Broccoli...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕΛΊΤΖΑΝΑΣ ...
Μπεκρή Μεζέ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΑΒΓΑ ΣΟΛΟΜΟΥ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΒΟΤΚΑΣ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΧΤΑΠΟΔΙ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ...
ΤΑΡΤΑΚΙΑ ΜΕ ΠΡΑΣΑ ...
Μοσχάρι με κολοκυθάκια στο φούρνο ...
ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΦΡΑ ΔΙΑΒΟΛΟ ...

Συνταγές » Κρεατικά
Προηγούμενη Συνταγή 71 από 170  Επόμενη

ΦΙΛΕΤΑ ΜΟΣΧΟΥ ΜΑΡΙΝΑΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΤΣΙΛΙ 1 ψήφοι




 

Υλικά

250 ml ζωμός μοσχαριού ή 1-2 κύβοι διαλυμένοι σε νερό
1 μίσχος σέλερι κομμένος
2 μικρά κρεμμύδια κομμένα
1 φλιτζάνι ξηρό κόκκινο κρασί
2 κουταλιές τοματοπολτός
1 κουταλιά Γούστερ σως
1/2 ως 1 κουταλιά τσίλι σως (ή κατά τη γεύση)
1 κουταλάκι αλάτι

Εκτέλεση
1. Αναμιγνύουμε το ζωμό μοσχαριού, το σέλερι, τα κρεμμύδια, το κρασί, τον τοματοπολτό, τη Γούστερ σως και την τσίλι σως σε μια κατσαρόλα και τα βάζουμε να πάρουν βράση. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε χωρίς σκέπασμα περίπου για 20 λεπτά. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει.
2. Λιώνουμε το μίγμα στο μπλέντερ, το περνάμε από τουλουπάνι ή ψιλό κόσκινο και το χύνουμε πάνω στα φιλέτα. Μαρινάρουμε για αρκετές ώρες ή στο ψυγείο όλη νύχτα. Στραγγίζουμε τα φιλέτα και διατηρούμε τη μαρινάδα.
3. Ψήνουμε τα φιλέτα στα κάρβουνα, αλείφοντάς τα με τη μαρινάδα μέχρι να σκουρύνουν καλά.

Προηγούμενη Συνταγή 71 από 170  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.