1. Καθαρίζετε, πλύνετε και σκουπίζετε τα ψάρια. Τα αλατίζετε, τα πιπερώνετε, τα τοποθετείτε σε ένα ευρύχωρο ταψί και περιχύνετε με λίγο ελαιόλαδο. 2. Αναμιγνύετε το σκόρδο με τι μαϊντανό και το κεφαλοτύρι. 3. Σε ένα ταψί ρίχνετε 4 κουταλιές ελαιόλαδο. Στρώνετε μέσα τις πατάτες και πασπαλίζετε με το μισό μίγμα του τυριού. Από πάνω βάζετε τα ψάρια, τα οποία πασπαλίζετε με το υπόλοιπο μίγμα. 4. Περιχύνετε με λίγο ακόμα ελαιόλαδο, πασπαλίζετε με ελάχιστο αλάτι και πιπέρι. Ψήνετε για 50-55 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο, στους 190 βαθμούς. Σερβίρετε το φαγητό ζεστό.
Συνταγή 51 από 137
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗΣ 29-03-2009 16:33:30
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ -ΣΟΦΙΑ ΝΤΟΝΑ-ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΙΔΕΑ ΣΟΥ.ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΕ.
σοφια ντονα 29-03-2009 09:28:35
εγω θα παρελειπα το τυρι και θα συμπληρωνα τη συνταγη με καπαρη, που ταιριαζει ωραια και με το ψαρι και τον μαιντανο
goutzamanis 07-12-2008 16:51:44
ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ.ΤΟ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΣΘΕΙ ΜΕ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ
ΠΑΝΟΣ 05-05-2008 06:53:41
TO KEFALOTYRI ME TI ALLA TYRIA MPOREI NA ANTIKATASTEI
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!