1 1/2 κιλό μπακαλιάρο φρέσκο
1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια, μεγάλα και ψιλοκομμένα
2 ντομάτες, τριμμένες
1 φλιτζάνι τσαγιού κρασί
1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κουταλιά της σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
αλάτι
πιπέρι

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΨΑΡΟΤΗΓΑΝΙΑ ΑΝΑΜΙΚΤΗ...
ΑΡΝΑΚΙ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙΑ ...
Σολομός με πικάντικη σος αγγουριού και κριθαράκι με μυρωδικά ...
ΚΟΤΟΣΟΥΠΑ ...
ΡΑΒΙΟΛΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΜΑΤΑΣ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΤΟΜΑΤΑ, ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΥΤΕΡΗ ΠΙΠΕΡΙΑ ...
ΦΙΛΕΤΟ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΥ ΜΕ ΑΧΛΑΔΙΑ ...
ΠΑΕΓΙΑ ΜΕ ΧΟΡΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ...
Αρνί με κριθαράκι στο φούρνο ...
ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ ΣΤΟΝ ΑΤΜΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΦΥΚΙΑ ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΠΙΛΑΦΙ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΣΚΟΡΔΟΛΑΔO ΜΕ ΑΧΙΝΟΥΣ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ ...
ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΙ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΠΙΠΕΡΙΑΣ ...
ΠΕΝΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ...
Πέννες με κάρι και γαρίδες ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΚΑΥΤΕΡΗ ΣΑΛΤΣΑ ΦΙΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟΥ ...
ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΧΤΕΝΙΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑΔΙΑ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗΣ ...
ΑΒΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΌ ΒΟΤΚΑ, KIMA KAI ΕΛΙΕΣ ...
Μακαρόνια με κολοκύθι ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΙΤΑΛΙΚΑ ΜΕ ΚΙΜΑ ...
ΣΠΑΓΕΤΙΝΙ ΤΟΥ ΣΑΡΑΚΗΝΟΥ ...
ΑΒΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ...
ΞΙΦΙΑΣ ΜΕ ΠΕΝΕΣ ΑΛΑ ΣΙΚΕΛΙΚΑ ...
ΛΙΝΓKΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ...
ΡΑΒΙΟΛΙ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΙ ΚΑΙ ΣΟΛΟΜΟ...

Συνταγές » Θαλασσινά
Προηγούμενη Συνταγή 52 από 137  Επόμενη

ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ (ΦΡΕΣΚΟΣ) ΓΙΑΧΝΙ 0 ψήφοι




 

Υλικά

1 1/2 κιλό μπακαλιάρο φρέσκο
1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια, μεγάλα και ψιλοκομμένα
2 ντομάτες, τριμμένες
1 φλιτζάνι τσαγιού κρασί
1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κουταλιά της σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση
1. Kόβετε το ψάρι σε μεγάλες φέτες, το αλατίζετε και το πιπερώνετε πολύ καλά. Ωστόσο σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζετε για 5-6 λεπτά το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσει.
2. Μόλις ροδίσουν τα κρεμμύδια, προσθέτετε το κρασί, την ντομάτα, το μαϊντανό, τον άνηθο, το αλάτι και το πιπέρι.
3. Αφήνετε να σιγοβράσουν για 15 λεπτά και προσθέτετε αμέσως το ψάρι. Σκεπάζετε και ψήνετε για 15 ακόμα λεπτά. Σερβίρετε το φαγητό ζεστό ή σε θερμοκρασία δωματίου.

Προηγούμενη Συνταγή 52 από 137  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.