1. Σε ένα μεγάλο τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά. Τηγανίζουμε τα κρεμμύδια μαζί με το σέλερι και τα ξηρά μυρωδικά, αλάτι και πιπέρι, ανακατεύοντας συχνά, μέχρι τα λαχανικά να μαλακώσουν, περίπου για 10-15 λεπτά.
2. Μεταφέρουμε το μίγμα σε ένα πολύ μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε τους κύβους ψωμιού και αναμιγνύουμε καλά.
3. Αν κάνουμε από πριν τη γέμιση: Μεταφέρουμε το μίγμα των μαγειρεμένων λαχανικών σε ένα μεγάλο μπολ. Αφήνουμε να κρυώσει και το κρυώνουμε σε αεροστεγές δοχείο για 24 ώρες. Αναμιγνύουμε το ψωμί μόλις πριν γεμίσουμε το πουλερικό.
4. Γεμίζουμε τη γαλοπούλα κι από τις δυο άκρες με το μίγμα αυτό.
Συνταγή 38 από 170
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!