4 χοιρινές μπριζόλες
4 σκελίδες σκόρδο τεμαχισμένες
10-12 ελιές τσακιστές
4 καρφάκια γαρύφαλλο
1 φλιτζ. κρασί ροζέ
1 κουταλάκι ντοματοπολτός
φλούδα από ½ πορτοκάλι ψιλοκομμένη
αλάτι και πιπέρι
ελαιόλαδο
Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΑΠΟ ΝΤΟΜΑΤΑ, ΡΟΚΑ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΟ ΤΥΡΙ ΡΙΚΟΤΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗΣ ΜΕ ΧΤΑΠΟΔΙ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΚΑΙ ΑΝΤΣΟΥΓΙΕΣ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΜΑΝΙΑΤΙΚΗ ...
ΞΙΦΙΑΣ ΨΗΤΟΣ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ...
ΣΟΥΦΛΕ ΑΠΟ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ...
ΜΥΔΙΑ ΣΑΓΑΝΑΚΙ ...
ΦΡΟΥΤΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ ...
ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΑΡΙΝΑΤΟ ΜΕ ΚΟΥΣΚΟΥΣ ΚΑΡΙ ...
ΝΤΙΠ ΑΠΟ ΑΝΤΣΟΥΓΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΛΙΕΣ ...
ΒΙΔΕΣ ΜΕ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΜΑΡΟΥΛΙ ΜΕ ΡΑΠΑΝΑΚΙΑ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΝΤΑ ...
ΚΟΝΤΡΑ ΦΙΛΕΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΜΕ ΜΠΙΡΑ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ, ΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ...
ΚΡΙΘΑΡΆΚΙ "RISOTTO" ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ...
ΦΟΥΖΙΛΙ ΑΛΑ ΣΟΡΕΝΤΙΝΑ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΑΠΟ ΝΤΟΜΑΤΑ, ΑΓΓΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΙΝΟΚΙΟ ...
ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΝΤΙΖΟΝ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΙ...
ΜΠΟΥΚΑΤΙΝΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ...
ΤΗΓΑΝΗΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΜΕ ΤΣΙΛΙ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΜΠΡΟΚΟΛO, ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ...
ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΛΙΤΣΙΣ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ-ΛΑΔΙ, ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ...
ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ, ΤΣΙΛΙ ΣΟΣ ΚΑΙ ΖΩΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ...
ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΦΡΑ ΔΙΑΒΟΛΟ - ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ 2 ...
ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΚΑΙ ΜΟΣΧΑΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΠΛΕ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ...

Συνταγές » Κρεατικά
Προηγούμενη Συνταγή 23 από 170  Επόμενη

ΧΟΙΡΙΝΗ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΚΡΑΣΑΤΗ ΜΕ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΛΑΚΩΝΙΑ3 ψήφοι




 

Υλικά
4 χοιρινές μπριζόλες
4 σκελίδες σκόρδο τεμαχισμένες
10-12 ελιές τσακιστές
4 καρφάκια γαρύφαλλο
1 φλιτζ. κρασί ροζέ
1 κουταλάκι ντοματοπολτός
φλούδα από ½ πορτοκάλι ψιλοκομμένη
αλάτι και πιπέρι
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
1. Τσιγαρίζουμε το σκόρδο στο ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά μαζί με αλατοπίπερο κατά τη γεύση. Προσθέτουμε τις μπριζόλες και τις ροδίζουμε. Σβήνουμε με το κρασί και μαγειρεύουμε μέχρι να εξατμιστεί το οινόπνευμα, 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε λίγο νερό.
2. Στη μέση της βράσης, όταν το κρέας αρχίσει να μαλακώνει, ρίχνουμε τον ντοματοπολτό, τις ελιές και τα γαρύφαλλα. Λίγο πριν γίνει το κρέας, προσθέτουμε τη φλούδα πορτοκαλιού και μαγειρεύουμε μέχρι να είναι έτοιμο.
3. Σερβίρουμε με ρύζι κίτρινο με κρόκο.

Προηγούμενη Συνταγή 23 από 170  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.