2 κουταλιές αλάτι 1/2 φλυτζ ψητές κόκκινες πιπεριές κομμένες σε κύβους 1/3 φλυτζ πράσινα chilies κομμένα σε κύβους 1 φλυτζ ξινή κρέμα 2 κουταλιές βούτυρο κομμένο σε μέτριες μουκιές 1 φλυτζ κριθαράκι 1 φλυτζ τυρί Monterey Jack κομμένο σε κύβους 1/2 φλυτζ τυρί παρμεζάνα τριμμένο
Εκτέλεση
Βάζουμε 2 κουταλιές αλάτι σε νερό που βράζει, προσθέτουμε το κριθαράκι, βράζουμε για 10-12 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει και στραγγίζουμε. Βάζουμε το κριθαράκι σε ένα σκεύος ελαφρά αλειμμένο με βούτυρο μαζί με τις πιπεριές, τα chilies και το Monterey Jack. Απλώνουμε από πάνω ομοιόμορφα την κρέμα, ρίχνουμε την παρμεζάνα και βάζουμε το βούτυρο. Ψήνουμε στους 450 degrees για 15 λεπτά, στο επάνω ράφι του φούρνου, μέχρι να κοχλάσει. Το κρυώνουμε ελαφρά πριν σερβίρουμε.
Συνταγή 274 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!