1 μερίδα φιλέτο μόσχου
1 μεγάλη γαρίδα
2 φύλλα ρόκας
1 ποτήρι ροδόνερο
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 κουταλιές καρύδι ψίχα
1 φλιτζανάκι μπράντυ
2 κουταλιές βαλσάμικο
1 κουταλιά βούτυρο
Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ ...
ΚΑΝΤΑΪΦΙ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΤΟΥ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΠΙΛΑΦΙ ...
ΜΟΥΣ ΑΠΟ ΑΧΛΑΔΙ ΚΑΙ ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΜΕ ΜΑΚΑΝΤΑΜΙΑ ...
Κοτόπουλο με κάρι ...
ΝΟΥΝΤΛ ΑΒΓΟΥ ΛΟ ΜΕΪΝ ...
ΨΑΡΙ ΨΗΜΕΝΟ ΣΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΑΛΑΤΙΟΥ ...
Χοιρινές Μπριζόλες Κρασάτες ...
ΦΟΥΖΙΛΙ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΕ ΨΗΜΕΝΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΧΟΡΤΑΡΙΚΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΙΑΤΙΣΣΑΣ ...
Στραπατσάδα ...
ΓΑΡΙΔΕΣ FRA DIAVOLO ΜΕ ΖΥΜΑΡΙΚΟ – ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ 2 ...
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΓΛΥΚΟΞΙΝΑ ΤΑΪΛΑΝΔΗΣ ...
Πέννες με πράσινα χτένια ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ ΜΕ ΚΟΚΟΚΑΡΥΔΟ ...
ΚΡΕΑΤΟΣΟΥΠΑ ...
Ρολάκια από μοσχάρι ...
Σπετζοφάϊ ...
ΓΛΩΣΣΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΓΑΛΑ ...
ΧΟΙΡΙΝΟ ΤΣΑΟΥ ΜΕΪΝ (Pork Chow Mein) ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ CAJUN ...
ΧΟΙΡΙΝΑ ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΣΥΚΟΥ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ GRAND MARNIER (ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ) ...

Συνταγές » Κρεατικά
Προηγούμενη Συνταγή 22 από 170  Επόμενη

ΦΙΛΕΤΟ ΜΟΣΧΟΥ ΚΑΙ ΓΑΡΙΔΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ0 ψήφοι




 
Ενδιαφέρουσα πρόταση για το κρέας του μοσχαριού, που αναδεικνύεται από τον συνδιασμό των αρωμάτων του μπράντυ και του βαλσάμικου.
Υλικά
1 μερίδα φιλέτο μόσχου
1 μεγάλη γαρίδα
2 φύλλα ρόκας
1 ποτήρι ροδόνερο
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 κουταλιές καρύδι ψίχα
1 φλιτζανάκι μπράντυ
2 κουταλιές βαλσάμικο
1 κουταλιά βούτυρο
Εκτέλεση
Τρυπάμε το φιλέτο κατά μήκος και το γεμίζουμε με τη γαρίδα.
Καίμε σε ένα τηγάνι λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας και από τις δυο πλευρές.
Τελειώνουμε το ψήσιμο, βάζοντας το στο φούρνο για μισή ώρα στους 200 βαθμούς

Για τη Σάλτσα

Στο σκεύος που μαγειρέψαμε το κρέας, ρίχνουμε μέσα το μπράντυ, μετά το ξύδι και τέλος το ροδόνερο. Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να μείνουν ελάχιστα υγρά και στο τέλος προσθέτουμε το βούτυρο.

Για το Λάδι Ρόκας
Ενσωματώνουμε σε ένα μπλέντερ, το ελαιόλαδο, τα καρύδια και τη ρόκα μαζί με αλάτι και πιπέρι.

Προηγούμενη Συνταγή 22 από 170  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.