Τρυπάμε το φιλέτο κατά μήκος και το γεμίζουμε με τη γαρίδα.
Καίμε σε ένα τηγάνι λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας και από τις δυο πλευρές.
Τελειώνουμε το ψήσιμο, βάζοντας το στο φούρνο για μισή ώρα στους 200 βαθμούς
Για τη Σάλτσα
Στο σκεύος που μαγειρέψαμε το κρέας, ρίχνουμε μέσα το μπράντυ, μετά το ξύδι και τέλος το ροδόνερο. Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να μείνουν ελάχιστα υγρά και στο τέλος προσθέτουμε το βούτυρο.
Για το Λάδι Ρόκας
Ενσωματώνουμε σε ένα μπλέντερ, το ελαιόλαδο, τα καρύδια και τη ρόκα μαζί με αλάτι και πιπέρι.
Συνταγή 22 από 170
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!