1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175οC. Απλώνουμε τους κύβους ψωμιού σε μια στρώση σε ένα μεγάλο ταψί. Ψήνουμε στους 175οC για5-7 λεπτά, ή μέχρι να ροδίσει ομοιόμορφα. Το μεταφέρουμε σε a μεγάλο μπολ.
2. Σε μια μεγάλη χύτρα, μαγειρεύουμε το λουκάνικο και τα κρεμμύδια σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας μέχρι το λουκάνικο να ροδίσει ομοιόμορφα. Προσθέτουμε το σέλερι, το φασκόμηλο, το δεντρολίβανο και το θυμάρι; μαγειρεύουμε ανακατεύοντας για 2 λεπτά για να αναμιχθούν οι γεύσεις.
3. Χύνουμε το μίγμα του λουκάνικου πάνω στο ψωμί σε ένα μπολ και ανακατεύουμε απαλά με τα χέρια μας. Αναμιγνύουμε με τα κομμένα, τα ξηρά βατόμουρα και τον μαϊντανό. Ρίχνουμε από πάνω τον ζωμό της γαλοπούλας και λιωμένο βούτυρο, και αναμιγνύουμε χαλαρά χρησιμοποιώντας τα χέρια μας. Γεμίζουμε την γαλοπούλα και την ψήνουμ εκατά τις οδηγίες. Αν μείνει γέμιση, τη βάζουμε σε ένα βουτυρωμένο πυρέξ και την ψήνουμε στους 175οC για 30-45 λεπτά, μέχρι η επιφάνεια να γίνει τραγανή και να ροδίσει ελαφρά. Μερίδες 12.
Συνταγή 36 από 170
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!