1/8 κουταλάκια σκόρδο ψιλοκομμένο και κοπανιστό με λίγο αλάτι 1 κουταλάκι χυμός λεμονιού 1 κουταλιά ελαιόλαδο τα μικρά εσωτερικά φύλλα ενός μαρουλιού 4 ελιές καλαματιανές ξεσποριασμένες και κομμένες σε φέτες 3 ραπανάκια κομμένα σε λεπτά κομμάτια 1 κουταλάκι φρέσκα φύλλα μέντας κομμένα
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ κτυπάμε μαζί το σκόρδο, το χυμό λεμονιού και το λάδι μέχρι να ομογενοποιηθούν. Προσθέτουμε το μαρούλι, τις ελιές, τα ραπανάκια και τη μέντα και ανακατεύουμε για αναμιχθούν καλά.
Συνταγή 23 από 51
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!