1. Βράζουμε, και στραγγίζουμε το ζυμαρικό και το επαναφέρουμε στην κατσαρόλα του. 2. Στο μεταξύ λιώνουμε το βούτυρο σε μια μέτρια κατσαρόλα, προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια και το σκόρδο και τα σοτάρουμε ανακατεύοντας σε χαμηλή φωτιά για 3 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε για 1 λεπτό. Αναμιγνύουμε το γάλα, την ξινή κρέμα και το χυμό λεμονιού σε ένα μπολ. Τα προσθέτουμε βαθμηδόν στο μίγμα κρεμμυδιού, ανακατεύοντας συνεχώς. Συνεχίζουμε να ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά για 3 λεπτά ή μέχρι το μίγμα να βράσει και να γίνει παχύρρευστο. 3. Προσθέτουμε το σολομό και το μαϊντανό στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε για 1 λεπτό ή μέχρι να ζεσταθεί καλά. Βάζουμε το συνολικό μίγμα στο ζυμαρικό και ανακατεύουμε μέχρι να αναμιχθούν. Βάζουμε αλατοπίπερο κατά τη γεύση και σερβίρουμε.
Συνταγή 81 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!