1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190C.
2. Ανακατεύουμε τα αμύγδαλα με τη ζάχαρη και τη βανίλια. Προσθέτουμε τα ασπράδια και ανακατεύουμε καλά.
3. Πλάθουμε σε στενόμακρα κουλουράκια σαν δάχτυλα και τα βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί.
4. Ψήνουμε για 20 λεπτά περίπου.
Συνταγή 28 από 56
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Μυρτώ Σταμίρη 05-05-2008 03:11:41
Τη συγκεκριμμένη συνταγή τη δοκίμασα και δεν έβγαινε με τίποτα!!!!!! ήταν πάρα πολύ το αμύγδαλο και δεν το χτύπαγε το μίξερ μου (ένα κλασσικό οικιακί μίξερ της Braun) αναγκάστικα να βάλω τα 2/3 της συνταγής και όταν έριξα να 3 ασπράδια ήτα πολύ σκληρή. Έριξα και ένα 4ο και πάλι τα ίδια.... Νόστιμα ήταν αλλά πολύ σκληρά..
myrto stamiri 30-04-2008 01:49:10
Τα ασπράδια πρέπει να τα χτυπίσουμε μαρέγγα? έχω διαβάσει πολλές συνταγές για εργολάβους και είναι όλες τόσο διαφορετικές!!!!! Δεν μπορώ να κρίνω ποιά θα είχε επιτυχία!
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!