6 φλιτζ. αμύγδαλα ξεφλουδισμένα και κοπανισμένα
3 φλιτζ. ζάχαρη
3 ασπράδια
4 βανίλιες

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΜΑΡΙΝΑΡΑ ...
ΠΕΝΝΕΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΠΑΝΑΚΙ ...
ΣΠΑΓΕΤΙΝΙ ΠΟΡΤΟΦΙΝΟ ...
ΧΑΛΒΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ...
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΙΣΠΑΝΙΚΟΣ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΑΡΑΜΠΙΑΤΑ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΑΡΗ ...
ΨΑΡΙ ΜΠΙΑΝΚΟ ...
ΣΟΥΠΑ ΑΓΓΟΥΡΙΟΥ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ...
ΚΑΡΙ ΜΑΤΑΡΑ ...
ΣΠΑΓΕΤΙ ΜΑΡΤΙΝΙ ...
ΛΑΧΑΝΟ-ΚΑΡΟΤΟ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΒΟΤΚΑ, ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟΜΑΤΟΠΟΛΤΟ ...
ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝΟ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙ ...
Πράσινη σαλάτα με τυρί και ξηρούς καρπούς ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΡΕΜΑΣ ΑΠΟ ΑΝΗΘΟ ...
ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΦΡΑ ΔΙΑΒΟΛΟ - ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ 2 ...
ΑΒΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ...
ΜΠΑΝΑΝΕΣ SIU TIMTIM...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΠΡΙΜΑΒΕΡΑ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ ...
Λιγκουϊνια αραμπιάτα με σκόρδο ...
ΠΕΣΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΜΕ ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ ...
ΡΥΖΙ ΜΕ ΚΟΥΡΚΟΥΜΗ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΠΕΣΤΟ ΦΡΕΣΚΟΥ ΚΟΛΙΑΝΤΡΟΥ ...
ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΦΡΑ ΔΙΑΒΟΛΟ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΑ NOODLES ...
BUCATINI ΜΕ ΤΑΡΑΜΑ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ...
ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ ...

Συνταγές » Επιδόρπια
Προηγούμενη Συνταγή 28 από 56  Επόμενη

ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ 6 ψήφοι




 

Υλικά
6 φλιτζ. αμύγδαλα ξεφλουδισμένα και κοπανισμένα
3 φλιτζ. ζάχαρη
3 ασπράδια
4 βανίλιες

Εκτέλεση
1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190C.
2. Ανακατεύουμε τα αμύγδαλα με τη ζάχαρη και τη βανίλια. Προσθέτουμε τα ασπράδια και ανακατεύουμε καλά.
3. Πλάθουμε σε στενόμακρα κουλουράκια σαν δάχτυλα και τα βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί.
4. Ψήνουμε για 20 λεπτά περίπου.

Προηγούμενη Συνταγή 28 από 56  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Μυρτώ Σταμίρη 05-05-2008 03:11:41

Τη συγκεκριμμένη συνταγή τη δοκίμασα και δεν έβγαινε με τίποτα!!!!!! ήταν πάρα πολύ το αμύγδαλο και δεν το χτύπαγε το μίξερ μου (ένα κλασσικό οικιακί μίξερ της Braun) αναγκάστικα να βάλω τα 2/3 της συνταγής και όταν έριξα να 3 ασπράδια ήτα πολύ σκληρή. Έριξα και ένα 4ο και πάλι τα ίδια.... Νόστιμα ήταν αλλά πολύ σκληρά..

myrto stamiri 30-04-2008 01:49:10

Τα ασπράδια πρέπει να τα χτυπίσουμε μαρέγγα? έχω διαβάσει πολλές συνταγές για εργολάβους και είναι όλες τόσο διαφορετικές!!!!! Δεν μπορώ να κρίνω ποιά θα είχε επιτυχία!

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.