1/4 φλιτζάνι κρεμμυδάκια στιφάδου ψιλοκομμένα 3 κουταλιές ελαιόλαδο 1,5 κουταλιές χυμός λεμονιού 2 μεγάλα πορτοκάλια 7 φλιτζάνια ρόκα (περίπου 10 μεγάλα κλαράκια), καθαρισμένα 1 μεγάλος βολβός μάραθου (φινόκιο), κομμένος στα τέσσερα κατά μήκος, χωρίς τον πυρήνα και κομμένα σε λεπτές εγκάρσιες φέτες 1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες
1/4 φλιτζάνι κρεμμυδάκια στιφάδου ψιλοκομμένα 3 κουταλιές ελαιόλαδο 1,5 κουταλιές χυμός λεμονιού 2 μεγάλα πορτοκάλια 7 φλιτζάνια ρόκα (περίπου 10 μεγάλα κλαράκια), καθαρισμένα 1 μεγάλος βολβός μάραθου (φινόκιο), κομμένος στα τέσσερα κατά μήκος, χωρίς τον πυρήνα και κομμένα σε λεπτές εγκάρσιες φέτες 1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες
Εκτέλεση
Κτυπάμε τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια, το ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού σε ένα μπολ για να αναμιχθούν. Βάζουμε αλατοπίπερο κατά τη γεύση. Κόβουμε τα πορτοκάλια, ξεχωρίζουμε και καθαρίζουμε καλά τις φέτες. Αναμιγνύουμε τη ρόκα, το φινόκιο και το κρεμμύδι σε ένα μεγάλο μπολ. Ανακατεύουμε με αρκετό ντρέσινγκ ώστε να καλυφθεί. Προσθέτουμε τις φέτες πορτοκαλιού και ανακατεύουμε. Βάζουμε αλατοπίπερο κατά τη γεύση και σερβίρουμε.
Συνταγή 28 από 51
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!