300 γρ. φρέσκος τόνος
1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
1 ματσάκι μαϊντανός κομμένος
1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο
1 φλιτζ. μπιζέλι κατεψυγμένο
1 κύβος ζωμού (ψάρι, λαχανικά ή κοτόπουλο)
1,25 φλιτζ. ντομάτα περασμένη από το τρυπητό
1 μικρή καυτερή πιπεριά σε μικρά κομμάτια
350 γρ. ταλιατέλες
αλάτι

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΕΥΩΔΙΑΣΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΤΟΥ ΤΣΑΡΛΤΟΝ ΗΣΤΟΝ ...
Πικάντικη σούπα με μύδια ...
ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΜΑΤΕΣ...
ΚΑΥΤΕΡΟ ΜΠΑΜΠΑ ΓΚΑΝΟΥΣ ΜΕ ΖΥΜΑΡΙΚΟ ...
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΠΑΣΤΟΣ ΣΤΙΦΑΔΟ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΛΑΔΙ (Aliole) ...
...
ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΡΕΜΑΣ ΚΑΙ «ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΑ» ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ...
ΚUSHARY...
ΤΑΡΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ, ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΣΟΥΓΕΣ (Σικελία) ...
Κοτόπουλο Κοκκινιστό ...
ΓΛΥΚΟΞΙΝΟ ΤΟΦΟΥ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΚΟΝΙΑΚ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ BEURRE BLANC...
GUACAMOLE ...
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΣΕΛΕΡΙ, ΜΗΛΟ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΝΤΙΖΟΝ ...
ΠΕΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣΚΑ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΟ ...
ΡΕΒΥΘΙΑ ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ...
ΜΠΟΥΚΑΤΙΝΙ ΑΜΑΤΡΙΤΣΙΑΝΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΨΗΤΑ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΕΣ, ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΟΛΟΜΟ ...
ΠΕΝΝΕΣ ΚΑΠΡΕΖΕ ...
Σαλάτα τομάτας και μοτσαρέλλα...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΑΛΑ ΛΟΒΙΤΟΥΡΑ (Gamberi ala bussara)...
Κοχύλια με σολομό και παπάγια ...
Κοχύλια με αστακοουρές ραγού σε σος λεμονιού ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, θαλασσινά
Προηγούμενη Συνταγή 218 από 422  Επόμενη

ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΤΟΝΟ ΦΡΕΣΚΟ 0 ψήφοι




 

Υλικά

300 γρ. φρέσκος τόνος
1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
1 ματσάκι μαϊντανός κομμένος
1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο
1 φλιτζ. μπιζέλι κατεψυγμένο
1 κύβος ζωμού (ψάρι, λαχανικά ή κοτόπουλο)
1,25 φλιτζ. ντομάτα περασμένη από το τρυπητό
1 μικρή καυτερή πιπεριά σε μικρά κομμάτια
350 γρ. ταλιατέλες
αλάτι

Εκτέλεση
1. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε 1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι μαζί με το μαϊντανό. Προσθέτουμε το κατεψυγμένο μπιζέλι, σπάζουμε μέσα τον κύβο ζωμού και χύνουμε 1/2 φλιτζ. νερό. Σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για 15-20 λεπτά.
2. Πλένουμε και στεγνώνουμε τον τόνο, τον σοτάρουμε στο υπόλοιπο λάδι, προσθέτουμε την ντομάτα, την καυτερή πιπεριά και λίγο αλάτι. Σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για 20 λεπτά. Τρ5ίβουμε τον τόνο με ένα πιρούνι.
3. Στο μεταξύ βράζουμε το ζυμαρικό, το στραγγίζουμε και το αναμιγνύουμε αμέσως στην καυτή κατσαρόλα με τη σάλτσα τόνου και το μπιζέλι.
4. Σερβίρουμε σε πολύ ζεσταμένα πιάτα.

Προηγούμενη Συνταγή 218 από 422  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.