• Πλένετε και στεγνώνετε τα ντοματίνια, τα κόβετε στη μέση και τα βάζετε σ' ένα μπολ μαζί με το σκόρδο, το πιπέρι, τη ρίγανη και το βασιλικό. • Σ' ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνετε το λάδι σε δυνατή φωτιά και προσθέτετε το περιεχόμενο του μπολ. Μαγειρεύετε για 5-6 λεπτά, ανακατεύοντας ελαφρώς με μια ξύλινη κουτάλα σε τακτά διαστήματα. Αλατίζετε και αποσύρετε το τηγάνι από τη φωτιά. Μην αφήσετε πολλή ώρα τα ντοματίνια .πρέπει να παραμένουν σφιχτά και να συγκρατούν τη φλούδα τους. • Βράζετε τα σπαγγέτι σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό για 8-10 λεπτά. Τα σουρώνετε και τα προσθέτετε στο τηγάνι με το μείγμα της ντομάτας. Μαγειρεύετε για ακόμη 5 λεπτά, σε δυνατή φωτιά, ανακατεύοντας καλά ώστε ν' απορροφηθεί η σάλτσα. • Σερβίρετε αμέσως.
Συνταγή 147 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!