1. Βάζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό.
2. Στο μεταξύ, σοτάρουμε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο για 4 λεπτά περίπου. Προσθέτουμε το σκόρδο και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε θυμάρι, καγιέν, πιπέρι μαύρο και βασιλικό. Μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά, για περίπου 5 λεπτά.
3. Προσθέτουμε τα λοιπά συστατικά, εκτός από το ζυμαρικό, τις γαρίδες και το τυρί, και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 30 λεπτά ή μέχρι τα υγρά να μειωθούν.
4. Σοτάρουμε τις γαρίδες σε λίγο βούτυρο και σκόρδο μέχρι σχεδόν να γίνουν (κατά τα ¾). Προσθέτουμε τη σάλτσα και μαγειρεύουμε για άλλα 2 λεπτά.
5. Προσθέτουμε το ζυμαρικό και ανακατεύουμε καλά με το τριμμένο τυρί. Σερβίρουμε το φαγητό καυτό.
Συνταγή 9 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!