150 γρ. μαλλιά αγγέλου ή σπαγετίνι 1 κουταλάκι σκόρδο ψιλοκομμένο 250 γρ. στήθη κοτόπουλου, χωρίς πέτσα ή κόκαλα, κομμένα σε κομμάτια των 2,5 εκ. 1 φλιτζ. σάλτσα για σπαγέτι 1/2 κουταλάκι κρεμμυδόσκονη 1/2 κουταλάκι αλάτι σέλερι πιπέρι κατά τη γεύση 1,5 κουταλάκι σήζονινγκ Κατζούν 1 δαφνόφυλλο
Εκτέλεση
1. Σε μια μεγάλη αντικολλητική κατσαρόλα βάζουμε το σκόρδο και το κοτόπουλο και τηγανίζουμε-αναδεύοντας σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για 3 περίπου φωτιά ή μέχρι το κοτόπουλο να ροδίσει καλά. 2. Κατεβάζουμε τη φωτιά στο χαμηλό και προσθέτουμε στην κατσαρόλα όλα τα υπόλοιπα συστατικά εκτός από το ζυμαρικό. Σιγοβράζουμε ανακατεύοντας που και που για 10 λεπτά περίπου. 3. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό. 4. Κατανέμουμε το ζυμαρικό σε 2 μπολ και βάζουμε πάνω από το καθένα το μίγμα κοτόπουλου (αφού αφαιρέσουμε το δαφνόφυλλο) και σερβίρουμε.
Συνταγή 107 από 124
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!