4 τσιπούρες των 350-400 γρ. καθαρισμένες 2 καρότα μέτρια κομμένα σε ροδέλες 1 κρεμμύδι μέτριο κομμένο στα τέσσερα 2 κλωνιά σέλινο χονδροκομμένα 1 μπουκέ γκαρνί (από μαϊντανό, 1 φύλλο δάφνης και 1 κλαδί θυμάρι) 2 αυγά ξύσμα από 1 λεμόνι χυμός από 2 λεμόνια ελαιόλαδο αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση
Εκτέλεση
1. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε λίγο νερό, το λάδι, το καρότο, το σέλινο και το κρεμμύδι, το αλάτι, το πιπέρι και το ξύσμα λεμονιού. Τα βράζουμε για 10 λεπτά. 2. Προσθέτουμε τα ψάρια και, μόλις βράσουν, τα βγάζουμε από την κατσαρόλα. 3. Αυγοκόβουμε τη σάλτσα με το γνωστό τρόπο. Αν θέλουμε τη σάλτσα πιο πηχτή προσθέτουμε κόρν φλάουρ. 4. Ρίχνουμε τη σάλτσα πάνω στα ψάρια και σερβίρουμε.
Συνταγή 33 από 137
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!