500 γρ σπαγγέτι 4 κουταλιές λάδι για τσιγάρισμα 4 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα με λίγο από το πράσινο μέρος 3-4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 κουταλάκι αλάτι 1 κουταλάκι πιπέρι μαύρο 1/4 κουταλάκι πιπέρι καγιέν 1 μεγάλη πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη σε λεπτές λωρίδες 350 γρ. κρεμμυδάκια ξυδάτα από βάζο 150 γρ. τόνος από κονσέρβα με λάδι τριμμένος 2 κουταλάκια ζάχαρη σκούρα 1 κονσέρβα γάλα εβαπορέ άπαχο 1 κουταλιά κύμινo 1 κουταλιά σούπας χορταρικών 1 φέτα τζίντζερ ψιλοκομμένη
Εκτέλεση
1. Σοτάρουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο στο λάδι μαζί με το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέτουμε τον τόνο να τσιγαρισθεί ελαφρά. Ρίχνουμε γάλα όσο χρειάζεται κάθε φορά για να διατηρείται υγρό το ζουμί. Προσθέτουμε ανακατεύοντας την πιπεριά, τα κρεμμυδάκια, τη ζάχαρη, το κύμινο, τη ρίζα τζίντζερ, τη σούπα και το καγιέν και σιγοβράζουμε για 20 λεπτά περίπου. 2. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό, το αναμιγνύουμε με τη σάλτσα και σερβίρουμε.
Συνταγή 151 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!