375 g ζυμαρικό πεταλούδα
1/2 κουταλιά αλάτι ή κατά τη γεύση
1 μεγάλο αβοκάντο
1 κουταλιά ελαιόλαδο
1 κουταλιά τριμμένη φλούδα πορτοκαλιού
2 κουταλιές φρέσκος χυμός πορτοκαλιού
1 πορτοκάλι σε φέτες
4 φέτες καπνιστός σολωμός
4 φρεσκοαλεσμένο μαύρο πιπέρι κατά τη γεύση
4 κλαράκια άνηθο

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΑΝΤΣΟΥΓΑ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΕΣ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ ...
Μακαρόνια με κολοκύθι ...
ΠΑΤΕ ΤΟΝΟΥ ...
Γαύρος Μαρινάτος ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΣΚΟΡΔΟ-ΛΑΔΙ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝ ...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΤΖΟΥΝ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΑΒΓΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΑ ...
Κοτόπουλο με κριθαράκι στο φούρνο ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙΝΙ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΙΑ Η ΑΣΤΑΚΟ ΜΕ ΤΣΙΛΙ ...
ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΑΛΑ ΑΜΑΤΡΙΤΣΙΑΝΑ (ΒΑΣΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ) ...
ΚΡΥΑ ΚΟΧΥΛΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝΟ ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΡΥΔΙ ...
Ψαρόσουπα ...
ΣΠΑΓΕΤΙΝΙ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ...
...
Γέμιση γαλοπούλας...
ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ...
Μακαρόνια με σαρδέλες ...
Λαζάνια με θαλασσινά ...
ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ ΜΕ ΚΡΟΥΤΟΝ AIOLI ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΑΡΙΝΑΡΑ ...
ΑΥΓΑ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ...
ΚΑΤΣΙΚΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ...
ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΦΡΑ ΔΙΑΒΟΛΟ - ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ 1 ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, θαλασσινά
Προηγούμενη Συνταγή 335 από 422  Επόμενη

Πεταλούδες με αβοκάντο και σολωμό 1 ψήφοι




 

Υλικά

375 g ζυμαρικό πεταλούδα
1/2 κουταλιά αλάτι ή κατά τη γεύση
1 μεγάλο αβοκάντο
1 κουταλιά ελαιόλαδο
1 κουταλιά τριμμένη φλούδα πορτοκαλιού
2 κουταλιές φρέσκος χυμός πορτοκαλιού
1 πορτοκάλι σε φέτες
4 φέτες καπνιστός σολωμός
4 φρεσκοαλεσμένο μαύρο πιπέρι κατά τη γεύση
4 κλαράκια άνηθο

Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό, το ξεπλένουμε με κρύο νερό, το ξαναστραγγίζουμε, προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο, για να μην κολλήσει και το αφήνουμε να κρυώσει τελείως.
2. Βάζουμε το αβοκάντο, ξεφλουδισμένο, χωρίς το κουκούτσι και χοντροκομμένο, τη φλούδα και το χυμό πορτοκαλιού, το ελαιόλαδο και το μαύρο πιπέρι στο μπλέντερ και το δουλεύουμε, ώσπου να γίνει λεπτόρρευστο.
3. Βάζουμε το ζυμαρικό σε ένα μπολ, το σκεπάζουμε με το μίγμα τoυ αβοκάντο και ανακατεύουμε καλά.
4. Τυλίγουμε σε χωνιά τις φέτες του σολωμού και τα γεμίζουμε με τα κλωνάρια του άνηθου. Διαιρούμε τη σαλάτα σε τέσσερα πιάτα σερβιρίσματος και βάζουμε από πάνω τα χωνιά του σολωμού και τις φέτες πορτοκαλιού.

Προηγούμενη Συνταγή 335 από 422  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.