1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό. 2. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ή τηγάνι σοτάρουμε το σκόρδο σε 2 κουταλιές ελαιόλαδο για 10-15 δευτερόλεπτα. Προσθέτουμε τα λαχανικά και τα σοτάρουμε για 10 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε αλάτι κατά τη γεύση 3. Λιώνουμε βούτυρο σε μια κατσαρόλα. Ρίχνουμε την κρέμα ή το γάλα σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε την Γκοργκοντζόλα και το τυρί κρέμας, ανακατεύοντας συχνά μέχρι να λιώσουν και η σάλτσα να είναι ομαλή. Βάζουμε αλατοπίπερο κατά τη γεύση. 4. Αναμιγνύουμε το ζυμαρικό και τα λαχανικά με τη σάλτσα και σερβίρουμε αμέσως, ρίχνοντας από πάνω τυρί παρμεζάνα, αν θέλουμε.
Συνταγή 203 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!