1/4 φλιτζάνι μουστάρδα γλυκοκαυτερή
1/4 φλιτζάνι κρεμμύδι ψιλοκομμένο
χυμός 1 λεμονιού
2 κουταλιές ψιλοκομμένο φρέσκο άνηθο
1 κουταλάκι αλάτι χοντρό
4 φιλέτα σολωμού 220-250 γρ το καθένα και πάχους 2,5 εκ

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΠΟΥΡΓΚΙΝΙΟΝ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΙ ...
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΙΣΠΑΝΙΚΟΣ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΕΣ (Scampi alla Veneziana)...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΑΡΡΑΜΠΙΑΤΑ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΦΕΤΑ, ΦΡΕΣΚΙΑ ΝΤΟΜΑΤΑ, ΚΑΠΑΡΗ ΚΑΙ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ...
ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ ΨΗΜΕΝΕΣ ΣΕ ΧΟΝΤΡΟ ΑΛΑΤΙ ...
ΕΥΩΔΙΑΣΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ...
ΒΙΔΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ...
Γιουβαρλάκια με σάλτσα...
MΑΥΡΕΣ ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ ΜΕ ΓΛΥΚΑΔΙΑ, ΓΑΡΙΔΕΣ, ΞΥΣΜΑ ΠOΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΦΡΟ ΑΠΟ ΚΑΡΙ ...
ΚΟΧΥΛΙΑ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΣΟΣ ΜΟΡΝΕ ...
ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΚΑΣΤΑΝΑ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ...
Μπακαλιάρος Πλακί ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΚΑΙ CAESAR ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ ...
ΚΟΚΤΕΙΛ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΡΟΓΚΑΝΟΦ ΜΕ ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΠΑΡΗ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΖΟΥΓΕΣ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΝΤΑΜΙΑ ...
ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΤΑΤΟΜΠΟΥΚΙΕΣ (SPICED ΡΟΤΑΤΟ BITES) ...
Σπαγγέτι με σάλτσα από αχιβάδες ΙΙ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΤΟΝΟ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΣΥΡΑΚΟΥΣΩΝ ...
ΠΕΝΕΣ ΑΛΑ ΤΡΕΒΙ ...
ΜΟΣΧΑΡΙ ΣΤΡΟΓΚΑΝΟΦ ΜΕ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΓΛΥΚΟΞΙΝΑ ΤΑΪΛΑΝΔΗΣ ...
ΧΟΥΝΚΙΑΡ ΜΠΕΓΕΝΤΙ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΑΧΙΒΑΔΕΣ MANHATTAN ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΠΡΑΣΑ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΖΑΜΠΟΝ ...

Συνταγές » Θαλασσινά
Προηγούμενη Συνταγή 31 από 137  Επόμενη

ΦΙΛΕΤΑ ΣΟΛΩΜΟΥ ΓΛΥΚΟΚΑΥΤΕΡΑ 1 ψήφοι




 

Υλικά

1/4 φλιτζάνι μουστάρδα γλυκοκαυτερή
1/4 φλιτζάνι κρεμμύδι ψιλοκομμένο
χυμός 1 λεμονιού
2 κουταλιές ψιλοκομμένο φρέσκο άνηθο
1 κουταλάκι αλάτι χοντρό
4 φιλέτα σολωμού 220-250 γρ το καθένα και πάχους 2,5 εκ

Εκτέλεση
1. Περίπου 1,5 ώρα πριν το ψήσιμο, αναμιγνύουμε τα συστατικά της πάστας σε ένα μικρό μπολ. Τρίβουμε καλά τα φιλέτα με την πάστα, τα τυλίγουμε με πλαστικό και τα ψύχουμε για 1 ώρα τουλάχιστον.
2. Προθερμαίνουμε το γκριλ στους 110-120οC. Βγάζουμε το σολωμό από το ψυγείο και τον αφήνουμε σκεπασμένο σε θερμοκρασία περιβάλλοντος για 15-20 λεπτά.
3. Βάζουμε το σολωμό στο γκρίλ και τον ψήνουμε μέχρι να τρίβεται στο άγγιγμα του πιρουνιού, για 45-55 λεπτά.
4. Μεταφέρουμε το σολωμό σε μια πιατέλα και τον σερβίρουμε ζεστό ή παγωμένο.

Προηγούμενη Συνταγή 31 από 137  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!

από ΚΕΡΑΜΙΣΤΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.