1. Περίπου 1,5 ώρα πριν το ψήσιμο, αναμιγνύουμε τα συστατικά της πάστας σε ένα μικρό μπολ. Τρίβουμε καλά τα φιλέτα με την πάστα, τα τυλίγουμε με πλαστικό και τα ψύχουμε για 1 ώρα τουλάχιστον. 2. Προθερμαίνουμε το γκριλ στους 110-120οC. Βγάζουμε το σολωμό από το ψυγείο και τον αφήνουμε σκεπασμένο σε θερμοκρασία περιβάλλοντος για 15-20 λεπτά. 3. Βάζουμε το σολωμό στο γκρίλ και τον ψήνουμε μέχρι να τρίβεται στο άγγιγμα του πιρουνιού, για 45-55 λεπτά. 4. Μεταφέρουμε το σολωμό σε μια πιατέλα και τον σερβίρουμε ζεστό ή παγωμένο.
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!