-Βάζετε τον κιμά σε ένα μπολ
-Προσθέτετε το ψωμί, το 1 αυγό, τον μαϊντανό, το κρεμμύδι
-Αλατοπιπερώνετε
-Ζυμώνετε το μείγμα και πλάθετε τα γιουβαρλάκια
-Τοποθετείτε τα γιουβαρλάκια σε μία κατσαρόλα
-Τα σκεπάζετε με νερό
-Ρίχνετε το λάδι
-Αφήνετε να βράσουν σε μέτρια φωτιά
-Πρέπει να μείνουν με αρκετό ζουμί στο τέλος
-Μόλις είναι έτοιμα τα αποσύρετε από τη φωτιά
-Χωρίζετε τους κρόκους από τα ασπράδια
-Στύβετε το λεμόνι
-Χτυπάτε τους κρόκους από τα υπόλοιπα αυγά
-Χτυπάτε τ΄ ασπράδια σε μαλακή μαρέγκα
-Ρίχνετε τους κρόκους στην μαρέγκα
-Προσθέτετε τον χυμό λεμονιού
-Προσθέτετε λίγο λίγο το ζουμί από την κατσαρόλα ανακατεύοντας συνεχώς να μην κόψει το αυγό
-Γυρίζετε το μίγμα στην κατσαρόλα
-Κουνάτε την κατσαρόλα να πάει το αυγολέμονο παντού
Συνταγή 146 από 170
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΜΑΡΙΑ 27-04-2009 08:04:11
ΕΓΩ ΑΛΕΥΡΩΝΩ ΤΑ ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΡΙΧΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ. ΧΥΛΩΝΕΙ Η ΣΟΥΠΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ
elen 19-03-2009 00:06:46
i sintagi einai poli kali, ego vazo kai
boliko diosmo mesa, einai fantastiki.
efgaristo poli.
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!