1 κουνέλι 1/2 φλιτζάνι λάδι αλάτι πιπέρι για τη σκορδαλιά ½ κιλό πατάτες ή ψωμί ξερό 1/2 φλιτζανάκι ξύδι 4 σκελίδες σκόρδο 1 φλιτζάνι λάδι
Εκτέλεση
1. Ψήνουμε το κουνέλι στο φούρνο περιχύνοντας λάδι. αλάτι, πιπέρι, δεντρολίβανο και το σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο. 2. Ταυτόχρονα βάζουμε στο μίξερ τα υλικά για τη σκορδαλιά. Μόλις ετοιμαστεί το κουνέλι το σερβίρουμε με τη σκορδαλιά δίπλα.
Συνταγή 98 από 170
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
σοφια 24-11-2007 03:39:56
Πολυ ωραια η σελιδα βρηκα ωραιες ιδεες ομως ψαχνω καποια καινουρια ιδεα για κουνελι μονο στιφαδο μαγειρευεται?
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!