350 γρ. ταλιατέλες ή λαζανιέτες 2 αβοκάντο χωρίς το κουκούτσι ξεφλουδισμένο 1 κρεμμύδι χοντροκομμένο 150 γρ. γαρίδες βρασμένες με το κέλυφος και ξεφλουδισμένες 2 σκληρές τομάτες ξεφλουδισμένες, ξεσποριασμένες και κομμένες ή 1/2 κουτί ψιλοκομμένα τοματάκια (Κονκασέ) χυμός 1 λεμονιού 3 κουταλιές ελαιόλαδο φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο (προαιρ.) λίγες σταγόνες ταμπάσκο αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση.
350 γρ. ταλιατέλες ή λαζανιέτες 2 αβοκάντο χωρίς το κουκούτσι ξεφλουδισμένο 1 κρεμμύδι χοντροκομμένο 150 γρ. γαρίδες βρασμένες με το κέλυφος και ξεφλουδισμένες 2 σκληρές τομάτες ξεφλουδισμένες, ξεσποριασμένες και κομμένες ή 1/2 κουτί ψιλοκομμένα τοματάκια (Κονκασέ) χυμός 1 λεμονιού 3 κουταλιές ελαιόλαδο φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο (προαιρ.) λίγες σταγόνες ταμπάσκο αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση.
Εκτέλεση
1. Λιώνουμε στο μπλέντερ το κρεμμύδι και το αβοκάντο μαζί με το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο, αλατοπίπερο και το ταμπάσκο. 2. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό και το ανακατεύουμε αμέσως με τη σάλτσα, τις γαρίδες και το μίγμα αβοκάντο και τον κόλιανδρο. Τα ζεσταίνουμε όλα μαζί ανακατεύοντας κάπου-κάπου και σερβίρουμε.
Συνταγή 214 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!