1. Αναμιγνύουμε το σκόρδο, το ταχίνι, το τσάι, τη σόγια σως, το λάδι τσίλι, 2 κουταλιές σησαμέλαιο, τη ζάχαρη και το ξύδι. Ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν μια λεπτόρρευστη σάλτσα. 2. Ετοιμάζουμε τα νουντλ και τα κρυώνουμε με τρεχούμενο νερό. Τα στραγγίζουμε και τα αναμιγνύουμε με την υπόλοιπη 1 κουταλιά σησαμέλαιο. 3. Προσθέτουμε τη σάλτσα και το φρέσκο κρεμμυδάκι στα νουντλ, ανακατεύοντας μέχρι να αναμιχθούν καλά. Προσθέτουμε το αγγούρι και ανακατεύουμε ξανά. 4. Σερβίρουμε σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.
Συνταγή 32 από 47
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!