1. Κόβουμε το κουνέλι σε μερίδες και το τρίβουμε με αλατοπίπερο. Το βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτουμε τη μαρινάδα. Το βάζουμε στο ψυγείο για μια νύχτα. Στραγγίζουμε το κουνέλι. ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΕΓΝΩΝΟΥΜΕ. Περνάμε από φίλτρο τη μαρινάδα που απέμεινε. 2. Σε ένα μεγάλο βαρύ τηγάνι τσιγαρίζουμε από κάθε μεριά τα κομμάτια του κουνελιού σε καυτό λάδι. Μόλις σκουρύνουν, ρίχνουμε τη μαρινάδα και σιγοβράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 1 ώρα ή μέχρι να μαλακώσει. Ακριβώς πριν γίνει το κουνέλι, σοτάρουμε τα κρεμμύδια, τις ελιές και τα μανιτάρια σε βούτυρο. Τα βάζουμε στο μίγμα του κουνελιού. Σερβίρουμε βραστές πατάτες.
Συνταγή 99 από 170
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
τανια 01-11-2008 05:27:42
ντροπή σας.
τανια 01-11-2008 05:25:58
άκαρδοι. τρώτε τα καημένα τα κουναλάκια.δεν τα λιπάστε;
15-01-2008 20:17:06
ειστε τρελοι
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!