1. Βράζουμε το ζυμαρικό και στο μεταξύ λιώνουμε το βούτυρο σε μια μεγάλη κατσαρόλα. Προσθέτουμε το τυρί και μαγειρεύουμε μέχρι να λιώσει. 2. Στραγγίζουμε το ζυμαρικό, το αναμιγνύουμε με το μίγμα τυριού, το σκεπάζουμε και το διατηρούμε ζεστό. 3. Σε μια κατσαρόλα και σε μέτρια φωτιά σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο σε 3 κουταλιές λάδι μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε την κολοκύθα και μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε από 1 κουταλάκι αλάτι και πιπέρι, τη βγάζουμε από την κατσαρόλα και τη διατηρούμε ζεστή. Βάζουμε στην κατσαρόλα το υπόλοιπο λάδι και μαγειρεύουμε το σολομό με τα μυρωδικά και με το υπόλοιπο αλάτι, μέχρι οι χυμοί να καθαρίσουν. 4. Βάζουμε το ζυμαρικό σε μια πιατέλα σερβιρίσματος και ρίχνουμε από πάνω το σολομό καιν την κολοκύθα. Σερβίρουμε αμέσως.
Συνταγή 143 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!