Βάζετε τις φέτες του ψαριού σε βαθιά πιατέλα, ρίχνετε επάνω τη μαρινάτα και αφήνετε στο ψυγείο 2 ώρες. Ψήνετε στη σχάρα, αλείφοντας συχνά με τη μαρινάτα. Σερβίρετε με τη σάλτσα προβενσάλ. Μαρινάτα: Ανακατεύετε όλα τα υλικά. Σάλτσα προβενσάλ: Βράζετε τα υλικά της σάλτσας 5 λεπτά. Προσθέτετε τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια λίγο πριν σερβίρετε.
Συνταγή 32 από 137
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!