1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό. 2. Πλένουμε και ξεφλουδίζουμε τα σπαράγγια. Τα ζεματάμε για 5 λεπτά σε άφθονο αλατισμένο νερό και κατόπιν τα σουρώνουμε. Σοτάρουμε τα σπαράγγια σε 2 κουταλιές φρέσκο βούτυρο, τα πιπερώνουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τα αφήνουμε. 3. Σουρώνουμε τις πένες. Έπειτα, τις ξαναβάζουμε μέσα στην κατσαρόλα και τις περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος, το τυρί, το μοσχοκάρυδο και το μαϊντανό. Ανακατεύουμε καλά ώστε το μείγμα να είναι ομοιογενές. Ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα τα σπαράγγια κομμένα στα δύο ή στα τρία, μαζί με το βούτυρο του τηγανιού. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε τις πένες ζεστές.
Συνταγή 199 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!