1/2 φλιτζ ελαιόλαδο
3/4 φλιτζ τοματάκια από κονσέρβα στραγγισμένα
2 κόκκινες ή πράσινες πιπεριές, πλυμένες, ξεσποριασμένες και κομμένες σε κομμάτια των 5 εκ.
120 γρ ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσια από λάδι
αλάτι και φρεσκοαλεσμένο μαύρο πιπέρι
500 γρ σπαγγέτι
2 κουτ. σούπας τυρί πεκορίνο τριμμένο

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΥΡΙΑ ...
ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ...
ΜΠΑΒΕΤΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΨΑΡΙΩΝ ...
ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΠΑΜΙ ΓΚΟΡΕΝΓΚ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ ...
ΝΟΤΣΙΟΛΕΣ ΜΕ ΠΕΣΤΡΟΦΑ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ...
ΜΠΟΤΙ ΚΕΜΠΑΠ ...
ΟΡΕΚΙΕΤΕΣ ΜΕ ΜΠΡΟΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΥΚΩΤΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ...
Μπακαλιάρος Σκορδαλιά ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΜΠΡΟΚΟΛO, ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΤΟΜΑΤΑ, ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΜΥΔΙΑ ...
ΧΤΑΠΟΔΙ ΨΗΤΟ ...
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΜΕ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΟΦΑΣΟΥΛΑ ...
Κοτόπουλο Πανέ ...
ΠΕΝΕΣ ΝΤΙΖΟΝ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΠΡΟΚΟΛΑ ...
ΑΓΚΙΝΑΡΟΠΙΤΑ ...
ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΣΕΤΑ ...
ΣΠΑΓΕΤΙΝΙ ΜΕ ΧΑΒΙΑΡΙ ...
ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ...
ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΑΡΑΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ...
Κοκορέτσι ...
Αρνί με κολοκυθάκια στο φούρνο ...
Γαρίδες Ψητές ...
Σαλάτα με κοτόπουλο, ανανά και μακαντάμια...
ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ ...
ΚΟΧΥΛΙΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΝΟΤΙΑΣ ΙΝΔΙΑΣ...
ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΜΠΙΡΑ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, χορταρικά
Προηγούμενη Συνταγή 150 από 301  Επόμενη

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΑΛΑ ΤΣΟΤΣΑΡΑ 0 ψήφοι




 

Υλικά

1/2 φλιτζ ελαιόλαδο
3/4 φλιτζ τοματάκια από κονσέρβα στραγγισμένα
2 κόκκινες ή πράσινες πιπεριές, πλυμένες, ξεσποριασμένες και κομμένες σε κομμάτια των 5 εκ.
120 γρ ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσια από λάδι
αλάτι και φρεσκοαλεσμένο μαύρο πιπέρι
500 γρ σπαγγέτι
2 κουτ. σούπας τυρί πεκορίνο τριμμένο

Εκτέλεση
1. Ζεσταίνουμε λάδι σε μια πλατιά κατσαρόλα. Προσθέτουμε τις τομάτες, τις πιπεριές, τις ελιές, 1/2 κουτ. τσαγιού αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση και αναμιγνύουμε καλά. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 10 λεπτά, ανακατεύοντας πού και πού. Σβήνουμε τη φωτιά και βάζουμε τη σάλτσα στην άκρη.
2. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό. Βάζουμε τη σάλτσα να σιγοβράσει και πάλι και μετά την ανακατεύουμε με το ζυμαρικό, ζεσταίνουμε για 1/2 λεπτό ακόμη σε μέτρια φωτιά, βάζουμε το τυρί και ανακατεύουμε για μια ακόμη φορά. Σερβίρουμε αμέσως.

Προηγούμενη Συνταγή 150 από 301  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.