1/2 φλιτζ ελαιόλαδο
3/4 φλιτζ τοματάκια από κονσέρβα στραγγισμένα
2 κόκκινες ή πράσινες πιπεριές, πλυμένες, ξεσποριασμένες και κομμένες σε κομμάτια των 5 εκ.
120 γρ ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσια από λάδι
αλάτι και φρεσκοαλεσμένο μαύρο πιπέρι
500 γρ σπαγγέτι
2 κουτ. σούπας τυρί πεκορίνο τριμμένο

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΜΑΤΕΣ...
ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ (διαβ.) ...
Πατέ τόνου ...
Τσάι Union Jack ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΣΥΚΩΤΙ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ...
ΠΙΤΤΑ ΜΕ ΡΟΚΦΟΡ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ...
ΟΜΕΛΕΤΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ ...
ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΑΣ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΡΟΚΑ ...
ΜΠΡΑΝΤΑΔΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ...
ΠΕΝΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΔΥΟΣΜΟ ΚΑΙ ΓΑΡΙΔΕΣ ...
ΧΟΥΝΚΙΑΡ ΜΠΕΓΙΕΝΤΙΝ ...
BUCATINI ΜΕ ΤΑΡΑΜΑ ...
ΒULETTEN...
ΚΑΡΙ ΜΑΤΑΡΑ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΜΑΤΕΣ ΛΙΑΣΤΕΣ ...
ΑΥΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ...
ΑΥΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΚΑΙ ΧΑΒΙΑΡΙ...
ΣΑΓΑΝΑΚΙ (Ελληνικό τηγανητό τυρί)...
ΠΕΝΕΣ ΚΑΥΤΕΡΕΣ ΝΕΑΣ ΟΡΛΕΑΝΗΣ...
ΡΥΖΙ ΜΕ ΚΟΥΡΚΟΥΜΗ ...
ΤΥΡΟΠΙΤΤΑ Α ...
ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΣΠΑΡΑΓΓΙ...
ΠΑΤΑΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΜΠΕΪΚΟΝ ΚΑΙ ΡΙΚΟΤΑ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΕΣ (Scampi alla Veneziana)...
ΓΚΟΥΑΚΑΜΟΛ ...
Santan (Γάλα καρύδας)...

Συνταγές » Ζυμαρικά, χορταρικά
Προηγούμενη Συνταγή 150 από 301  Επόμενη

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΑΛΑ ΤΣΟΤΣΑΡΑ 0 ψήφοι




 

Υλικά

1/2 φλιτζ ελαιόλαδο
3/4 φλιτζ τοματάκια από κονσέρβα στραγγισμένα
2 κόκκινες ή πράσινες πιπεριές, πλυμένες, ξεσποριασμένες και κομμένες σε κομμάτια των 5 εκ.
120 γρ ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσια από λάδι
αλάτι και φρεσκοαλεσμένο μαύρο πιπέρι
500 γρ σπαγγέτι
2 κουτ. σούπας τυρί πεκορίνο τριμμένο

Εκτέλεση
1. Ζεσταίνουμε λάδι σε μια πλατιά κατσαρόλα. Προσθέτουμε τις τομάτες, τις πιπεριές, τις ελιές, 1/2 κουτ. τσαγιού αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση και αναμιγνύουμε καλά. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 10 λεπτά, ανακατεύοντας πού και πού. Σβήνουμε τη φωτιά και βάζουμε τη σάλτσα στην άκρη.
2. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό. Βάζουμε τη σάλτσα να σιγοβράσει και πάλι και μετά την ανακατεύουμε με το ζυμαρικό, ζεσταίνουμε για 1/2 λεπτό ακόμη σε μέτρια φωτιά, βάζουμε το τυρί και ανακατεύουμε για μια ακόμη φορά. Σερβίρουμε αμέσως.

Προηγούμενη Συνταγή 150 από 301  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.