1/2 φλιτζ ελαιόλαδο 3/4 φλιτζ τοματάκια από κονσέρβα στραγγισμένα 2 κόκκινες ή πράσινες πιπεριές, πλυμένες, ξεσποριασμένες και κομμένες σε κομμάτια των 5 εκ. 120 γρ ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσια από λάδι αλάτι και φρεσκοαλεσμένο μαύρο πιπέρι 500 γρ σπαγγέτι 2 κουτ. σούπας τυρί πεκορίνο τριμμένο
Εκτέλεση
1. Ζεσταίνουμε λάδι σε μια πλατιά κατσαρόλα. Προσθέτουμε τις τομάτες, τις πιπεριές, τις ελιές, 1/2 κουτ. τσαγιού αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση και αναμιγνύουμε καλά. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 10 λεπτά, ανακατεύοντας πού και πού. Σβήνουμε τη φωτιά και βάζουμε τη σάλτσα στην άκρη. 2. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό. Βάζουμε τη σάλτσα να σιγοβράσει και πάλι και μετά την ανακατεύουμε με το ζυμαρικό, ζεσταίνουμε για 1/2 λεπτό ακόμη σε μέτρια φωτιά, βάζουμε το τυρί και ανακατεύουμε για μια ακόμη φορά. Σερβίρουμε αμέσως.
Συνταγή 150 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!