2/3 φλιτζ υπερπαρθένο ελαιόλαδο
125 γρ τρίμματα από φρέσκο λευκό ψωμί
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
45 γρ αντζούγες από κονσέρβα στραγγισμένες και ψιλοκομμένες (προαιρ.)
300 γρ ελιές μαύρες ψιλοκομμένες
6 μέτριες τομάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες
2 κουτ. σούπας κάπαρη μικρή
500 γρ σπαγγέτι ή σπαγγετίνι

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΓΛΥΚΟΞΙΝΕΣ ΓΑΡΙΔΕΣ...
Σπαγγέτι με ντοματίνια ...
ΒΙΔΕΣ ΜΕ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΤΡΑΓΚΟΝ ...
«ΠΑΚΟΡΑΣ» ΑΠΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ...
Κρέμα αβοκάντο με καπνιστό σολωμό ...
ΚΡΥΑ ΚΟΛΟΚΥΘΟΣΟΥΠΑ ...
ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΑ ...
ΠΕΝΕΣ ΑΛΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΕΛΒΑ ...
ΦΡΕΣΚΑ ΣΥΚΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ...
ΦΙΝΟΚΙΟ ΓΚΡΑΤΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ...
ΣΟΥΠΙΕΣ ΣΤΗ ΧΟΒΟΛΗ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΩΝ ...
ΟΡΕΚΤΙΚΟ ΜΕ ΛΑΚΕΡΔΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΑΓΚΙΝΑΡΑΣ ...
Παντεσπάνι ...
ΤΑΡΤΑΚΙΑ ΜΕ ΠΡΑΣΑ ...
ΣΟΥΠΑ ΑΓΓΟΥΡΙΟΥ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ...
ΝΤΙΠ ΑΠΟ ΑΝΤΣΟΥΓΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΛΙΕΣ...
ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΕΣ ΣΑΛΑΤΑ...
ΣΠΑΓΕΤΙ ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ...
ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ Ή ΑΜΥΓΔΑΛΑ...
ΦΡΟΥΤΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΓΑΡΙΔΕΣ DIAVOLO – ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ 3 ...
ΣΟΥΦΛΕ ΑΠΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ...
ΜΠΑΜΙΕΣ MAΣΑΛΑ...
ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ SINIGANG...
ΜΠΡΙ ΑΝ ΚΡΟΥΤ (BRIE EN CROUTE) ...
ΑΒΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ ...
ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥΡΕ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΑΝΗΘΟ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, χορταρικά
Προηγούμενη Συνταγή 149 από 301  Επόμενη

ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΑΡΗ 0 ψήφοι




 

Υλικά

2/3 φλιτζ υπερπαρθένο ελαιόλαδο
125 γρ τρίμματα από φρέσκο λευκό ψωμί
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
45 γρ αντζούγες από κονσέρβα στραγγισμένες και ψιλοκομμένες (προαιρ.)
300 γρ ελιές μαύρες ψιλοκομμένες
6 μέτριες τομάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες
2 κουτ. σούπας κάπαρη μικρή
500 γρ σπαγγέτι ή σπαγγετίνι

Εκτέλεση
1. Ζεσταίνουμε 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο σε ένα μέτριο τηγάνι. Προσθέτουμε τα τρίμματα ψωμιού και τηγανίζουμε ανακατεύοντας συνεχώς, μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανά. Τα βγάζουμε από το τηγάνι και τα αφήνουμε να κρυώσουν τελείως.
2. Προσθέτουμε στο τηγάνι το υπόλοιπο ελαιόλαδο και ζεσταίνουμε για 1 λεπτό. Βάζουμε το σκόρδο, τις αντζούγες και τις ελιές και τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά για 3 λεπτά. Προσθέτουμε τις τομάτες και την κάπαρη και βράζουμε για 3 λεπτά.
3. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό και το επαναφέρουμε στην κατσαρόλα. Προσθέτουμε το μίγμα τομάτας και ελιάς καθώς και τα τρίμματα ψωμιού και ανακατεύουμε για να αναμιχθούν καλά. Σερβίρουμε αμέσως με γαρνίρισμα από μυρωδικά κατά τη διάθεση.

Προηγούμενη Συνταγή 149 από 301  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.