1 κιλό χοιρινό κρέας από μπούτι χωρίς λίπος ή κόκαλα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 μίσχος σέλερι κομμένος σε λεπτές φέτες (ή σελινόρριζα)
1 μεγάλο αχλάδι και 1 μήλο κομμένα σε φέτες με τη φλούδα τους
1 φλιτζάνι του καφέ ελαιόλαδο
αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες ή κατά τη γεύση (προαιρετικό)
2-3 φέτες ανανάς όχι πολύ ώριμος, κομμένες σε μικρά κομμάτια (προαιρετικό)

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΣΑΛΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ (Ινδονησία) ...
ΚΑΥΤΕΡΟ ΝΤΙΠ ΚΑΒΟΥΡΙΟΥ ΜΕ OLD BAY ...
ΚΟΥΝΕΛΙ ΚΡΑΣΑΤΟ ...
ΚΑΡΙ ΜΑΤΑΡΑ ...
Μπακαλιάρος με άγρια χόρτα ...
Λιγκουϊνια αραμπιάτα με σκόρδο ...
ΧΟΙΡΙΝΟ ΤΣΑΟΥ ΜΕΪΝ (Pork Chow Mein) ...
ΚΡΕΑΤΟΣΟΥΠΑ ...
ΠΑΪΔΑΚΙΑ ΑΡΝΙΣΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕΝΤΑΣ ...
ΤΑΛΙΑΤΕΛΛΕΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΓΑΡΙΔΕΣ ...
ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ, ΠΙΠΕΡΙΕΣ, ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑ ΚΟΚΟΚΑΡΥΔΟΥ ...
ΜΑΛΛΙΑ ΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΤΖΟΥΝ ...
Αστακoμακαρονάδα ...
ΒΙΔΕΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΕΣΤΟ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΕΣΤΡΑΓΚΟΝ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΤΟΝΟ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΟ ...
ΤΟΡΤΕΛΙΝΙ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΑ ...
ΜΑΥΡΟ ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΕ ΡΟΖ ΣΑΛΤΣΑ ΓΚΟΡΓΚΟΝΤΖΟΛΑΣ ...
ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΨΑΡΙ, ΓΑΡΙΔΕΣ, ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΣΑΦΡΑΝ ...
MΑΥΡΕΣ ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ ΜΕ ΓΛΥΚΑΔΙΑ, ΓΑΡΙΔΕΣ, ΞΥΣΜΑ ΠOΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΦΡΟ ΑΠΟ ΚΑΡΙ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΣΚΟΡΔΟ-ΛΑΔΙ ΜΕ ΑΧΙΝΟΥΣ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΛΙΓΟΥΡΙΑΣ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ...
ΠΟΛΕΝΤΑ-ΕΞΕΥΓΕΝΙΣΜΕΝΟΣ ΧΥΛΟΣ ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥ ...
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ ...
ΣΑΛΤΣΑ ΠΟΜΑΡΟΛΑ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟ (Τοσκάνη) ...
Σαλιγκάρια Στυφάδο ...

Συνταγές » Κρεατικά
Προηγούμενη Συνταγή 59 από 170  Επόμενη

0 ψήφοι




 

Υλικά

1 κιλό χοιρινό κρέας από μπούτι χωρίς λίπος ή κόκαλα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 μίσχος σέλερι κομμένος σε λεπτές φέτες (ή σελινόρριζα)
1 μεγάλο αχλάδι και 1 μήλο κομμένα σε φέτες με τη φλούδα τους
1 φλιτζάνι του καφέ ελαιόλαδο
αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες ή κατά τη γεύση (προαιρετικό)
2-3 φέτες ανανάς όχι πολύ ώριμος, κομμένες σε μικρά κομμάτια (προαιρετικό)

Εκτέλεση
Βάζουμε τη γάστρα στο φούρνο με όλα τα συστατικά μαζί στους 120οC και ψήνουμε για 4-6 ώρες (αν βγάλει υγρά, ανοίγουμε το καπάκι της γάστρας και αφήνουμε να βράσουν.) Σερβίρεται ως έχει.

Προηγούμενη Συνταγή 59 από 170  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.