1200 γρ χοιρινό παντσέτα 125 ml ελαιόλαδο 1 κιλό σέλινο με τους μίσχους κομμένους σε μήκη των 5 εκ μαζί με τις σελινόριζες κομμένες σε κομμάτια 1,5-2 κουταλάκια πιπέρι μαύρο 1,5 κουταλιά τοματοπολτός λίγες πατάτες κομμένες σε μικρά κομμάτια
1200 γρ χοιρινό παντσέτα 125 ml ελαιόλαδο 1 κιλό σέλινο με τους μίσχους κομμένους σε μήκη των 5 εκ μαζί με τις σελινόριζες κομμένες σε κομμάτια 1,5-2 κουταλάκια πιπέρι μαύρο 1,5 κουταλιά τοματοπολτός λίγες πατάτες κομμένες σε μικρά κομμάτια
Εκτέλεση
1. Ζεσταίνουμε το λάδι σε μια ρηχή κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε το χοιρινό μέχρι να ροδίσει. Το βγάζουμε από την κατσαρόλα. 2. Σε μια άλλη βαθιά κατσαρόλα βράζουμε νερό, όπου ρίχνουμε το σέλινο και το βράζουμε για 10 λεπτά. Το βγάζουμε και το στρώνουμε στην κατσαρόλα με το λάδι μαζί με τις πατάτες και τη σελινόριζα. 3. Βάζουμε πάνω από το σέλινο το χοιρινό, αλάτι και πιπέρι, το σκεπάζουμε ίσα-ίσα με νερό και το βράζουμε. Λίγο πριν στίψει, βάζουμε τον τοματοπολτό και συνεχίζουμε το βράσιμο μέχρι να στίψει τελείως.
Συνταγή 60 από 170
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!