1 1/2 κιλό μπακαλιάρο φρέσκο 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια, μεγάλα και ψιλοκομμένα 2 ντομάτες, τριμμένες 1 φλιτζάνι τσαγιού κρασί 1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 κουταλιά της σούπας άνηθο ψιλοκομμένο αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση
1. Kόβετε το ψάρι σε μεγάλες φέτες, το αλατίζετε και το πιπερώνετε πολύ καλά. Ωστόσο σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζετε για 5-6 λεπτά το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσει. 2. Μόλις ροδίσουν τα κρεμμύδια, προσθέτετε το κρασί, την ντομάτα, το μαϊντανό, τον άνηθο, το αλάτι και το πιπέρι. 3. Αφήνετε να σιγοβράσουν για 15 λεπτά και προσθέτετε αμέσως το ψάρι. Σκεπάζετε και ψήνετε για 15 ακόμα λεπτά. Σερβίρετε το φαγητό ζεστό ή σε θερμοκρασία δωματίου.
Συνταγή 52 από 137
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!