1. Καθαρίζετε το χταπόδι, το πλένετε και το κόβετε σε μικρά κομμάτια. Το βάζετε σε ένα βαθύ τηγάνι σκέτο(χωρίς νερό), γιατί ψήνεται με το δικό του νερό. Σκεπάζετε με ένα καπάκι και σιγοψήνετε για 40 λεπτά. 2. Τέλος ρίχνετε το ελαιόλαδο, το αφήνετε να ψηθεί για ακόμη 20 λεπτά και το σβήνετε με το κρασί. Σκεπάζετε και βράζετε για 15 λεπτά ώστε να πήξει η σάλτσα.
Συνταγή 49 από 137
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
voula drini 09-04-2008 06:03:45
ευκολη και νοστιμη συνταγη
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!