1. Σοτάρουμε τα μενταγιόν σε καυτό ελαιόλαδο. Τα σβήνουμε με το λευκό κρασί και τα αφήνουμε στην άκρη. 2. Σοτάρουμε τα σύκα στο βούτυρο μέχρι να μαλακώσουν και τα σβήνουμε με το μπράντι. Προσθέτουμε το ξίδι, το μέλι και το νερό και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι τα σύκα να «δέσουν» με τη σάλτσα. 3. Τοποθετούμε τα φιλετάκια σε ένα πιάτο και τα περιχύνουμε με τη σάλτσα. Τα σερβίρουμε με ήμερο και άγριο ρύζι.
Συνταγή 63 από 170
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΜΑΡΙΑ 30-08-2007 22:46:26
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΦΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΣΙ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!