1. Πασπαλίζουμε τα φιλέτα πάπιας με αλάτι και αλεύρι, τα τηγανίζουμε ελαφρά με λίγο ηλιέλαιο και τα βγάζουμε από το τηγάνι. 2. Στο ίδιο τηγάνι ζεσταίνουμε το ξίδι, τη σόγια σως, το μέλι, τη μαυροδάφνη, την κέτσαπ και το ζωμό λαχανικών. Προσθέτουμε το αχλάδι κομμένο στα τέσσερα, το σκόρδο, το κρεμμυδάκι και το αγγουράκι χοντροκομμένα και βράζουμε για 2-3 λεπτά. 3. Ανακατεύουμε το κορν φλάουρ με 2 κουταλιές νερό, το ρίχνουμε στο τηγάνι και βράζουμε για 2 λεπτά. Ρίχνουμε τις τομάτες, λίγο ταμπάσκο και αλάτι και αφήνουμε τη σάλτσα να πάρει βράση. Ρίχνουμε τη σάλτσα πάνω στα φιλέτα και σερβίρουμε με ρύζι βρασμένο στον ατμό.
Συνταγή 80 από 170
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Παπαϊωάννου Αθανάσιος 18-08-2009 06:12:01
Θα ήθελα η συνταγή να είναι πιο οικονομική & όχι φιλέτο πάπιας.
Ευχαριστώ
anni 02-12-2008 22:46:32
mporeite na mou peite pws tha ftiaksw fileto papias me sws meliou?
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!