250 γρ. μπέικον κομμένο
1/2 φλιτζ. κρέμα μισή-μισή με γάλα
1/2 φλιτζ. ζωμός κοτόπουλου
120 γρ. τυρί παρμεζάνα φρεσκοτριμμένο
1 κουταλάκι πιπερόσποροι μαύροι κοπανισμένοι
100 γρ. τυρί μπρι, ξεφλουδισμένο και κομμένο σε λεπτές φέτες
500 γρ. Φετουτσίνια

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΤΥΡΙΩΝ ...
ΚΡΥΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΝΟΥ (VITELLO TONNATO)...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΠΛΕ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ...
ΑΣΤΑΚΟΣ ΠΑΣΤΙΤΣΑΔΑ ...
ΒΙΔΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ, ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΡΙΚΑ ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟΜΑΤΕΣ ΞΕΡΑΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ...
ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΒΟΤΚΑ...
ΓΑΛΑΤΟΠΙΤΤΑ ...
ΣΠΑΓΕΤΙΝΙ ΜΠΟΥΡΔΕΤΟ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΑΡΙΝΑΡΑ ...
ΜΠΟΥΚΑΤΙΝΙ ΑΛΑ ΣΙΚΕΛΙΚΑ ...
ΝΟΥΝΤΛ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗΣ ...
Πέννες με σολομό και σάλτσα από λεμόνι και εστραγκόν ...
ΣΤΡΕΙΔΙΑ ΡΟΚΦΕΛΕΡ...
ΑΡΝΑΚΙ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ ΜΕ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΠΙΤΣΑΓΙΟΛΑ ...
Φετουτσίνια με σπαράγγια και γαρίδες ...
ΣΟΥΠΑ ΣΤΡΑΤΣΙΑΤΕΛΑ ...
ΡΕΓΚΙΝΕΤΕΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΜΠΥΡΑ ...
ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ ΜΕ ΡΑΓΚΟΥ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ GARAM ASSAM (ΜΑΛΑΙΣΙΑΣ) ...
ΚΟΧΥΛΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ...
Μοσχάρι με μελιτζάνες ...
ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΦΙΛΙΠΠΙΝΩΝ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ SINIGANG ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ ...
ΤΣΙΠΟΥΡΕΣ ΜΕ ΣΕΛΙΝΟ ...
ΣΟΛΩΜΟΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ...
ΦΕΤΕΣ ΨΑΡΙΟΥ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΠΡΟΒΕΝΣΑΛ ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, κρεατικά
Προηγούμενη Συνταγή 18 από 124  Επόμενη

ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΤΥΡΙ ΜΠΡΙ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝ 1 ψήφοι




 
Ταιριάζει και με κοτόπουλο.
Υλικά

250 γρ. μπέικον κομμένο
1/2 φλιτζ. κρέμα μισή-μισή με γάλα
1/2 φλιτζ. ζωμός κοτόπουλου
120 γρ. τυρί παρμεζάνα φρεσκοτριμμένο
1 κουταλάκι πιπερόσποροι μαύροι κοπανισμένοι
100 γρ. τυρί μπρι, ξεφλουδισμένο και κομμένο σε λεπτές φέτες
500 γρ. Φετουτσίνια

Εκτέλεση
1. Μαγειρεύουμε το μπέικον σε μια μεγάλη, βαριά κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά για 6 λεπτά περίπου. Με ένα κουτάλι τρυπητό το μεταφέρουμε σε ένα πιάτο και πετάμε το λίπος από την κατσαρόλα.
2. Βάζουμε το μίγμα κρέμας / γάλακτος και το ζωμό κοτόπουλου στην ίδια κατσαρόλα και αφήνουμε να πάρουν βράση σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε βαθμιαία την παρμεζάνα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει. Προσθέτουμε πιπέρι και το μπέικον. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε βαθμιαία το μπρι, ανακατεύοντας μέχρι να λιώσει.
3. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό και το βάζουμε στην κατσαρόλα με τη σάλτσα. Αναμιγνύουμε καλά και σερβίρουμε.

Προηγούμενη Συνταγή 18 από 124  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.