1. Μαγειρεύουμε το μπέικον σε μια μεγάλη, βαριά κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά για 6 λεπτά περίπου. Με ένα κουτάλι τρυπητό το μεταφέρουμε σε ένα πιάτο και πετάμε το λίπος από την κατσαρόλα. 2. Βάζουμε το μίγμα κρέμας / γάλακτος και το ζωμό κοτόπουλου στην ίδια κατσαρόλα και αφήνουμε να πάρουν βράση σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε βαθμιαία την παρμεζάνα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει. Προσθέτουμε πιπέρι και το μπέικον. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε βαθμιαία το μπρι, ανακατεύοντας μέχρι να λιώσει. 3. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό και το βάζουμε στην κατσαρόλα με τη σάλτσα. Αναμιγνύουμε καλά και σερβίρουμε.
Συνταγή 18 από 124
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!