1. Βάζουμε το βασιλικό, το σκόρδο, το ελαιόλαδο, τα κουκουνάρια και το αλάτι στο μπλέντερ. Τα λιώνουμε μέχρι να γίνουν ομοιόμορφο μίγμα. Τα μεταφέρουμε σε ένα μπολ και τα παγώνουμε. Αναμιγνύουμε αργά με το χέρι ή με το κουτάλι τα τυριά. Όταν ανακατευτούν καλά, προσθέτουμε το μαλακό βούτυρο. 2. Ατμίζουμε τις γαρίδες για περίπου 5 λεπτά. Τις μεταφέρουμε σε παγωμένο νερό με παγάκια ή στο ψυγείο μέχρι να παγώσουν καλά. Τις απλώνουμε σε μια πιατέλα και ρίχνουμε κουταλιές πέστο πάνω από κάθε κομμάτι.
Συνταγή 117 από 137
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
nikolarakos eleftherios 05-09-2009 01:25:18
gia sas...na prosthesoume pos i pesto i sigkekrimeni ine apo mia poli tis italias,tin genova...k pos kathe perioxi tis italias exi tin diki tis pesto...apla afti ine i pio dimofilis...gia na min nomizoume pos iparxi mono mia saltsa pesto k ine i sigkekrimeni me ta sigkekrimena ilika...
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!