1. Σε μια κατσαρόλα των 6 λίτρων και σε δυνατή φωτιά βράζουμε 4 λίτρα νερό. Στο μεταξύ σε ένα μέτριο μπολ, κτυπάμε με ένα κουτάλι το αλεύρι, το σπανάκι, τα αβγά, το γάλα, το μοσχοκάρυδο, 1/2 κουταλάκι αλάτι και 1/2 φλιτζ νερό, μέχρι να το μίγμα να γίνει ομοιογενές. 2. Χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μέτριο και πάνω από το νερό που σιγοβράζει, με μια λαστιχένια σπάτουλα, πιέζουμε το μίγμα μέσα από μια μηχανή σπέτσλε (ή τρυπητό με μεγάλες τρύπες.) Μαγειρεύουμε τα σπέτσλε για 2-3 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν αλλά να είναι σφικτά, ανακατεύοντας συνεχώς, ώστε τα σπέτσλε να μην κολλήσουν και τα στραγγίζουμε καλά στο τρυπητό. 3. Σε μια μέτρια αντικολλητική κατσαρόλα των 30 εκ. και σε μέτρια προς δυνατή φωτιά ζεσταίνουμε τη μαργαρίνη ή το βούτυρο, την παρμεζάνα, το πιπέρι και 1/2 κουταλάκι αλάτι, μέχρι να λιώσει η μαργαρίνη. Ρίχνουμε ανακατεύοντας τα σπέτσλε και ζεσταίνουμε.
Συνταγή 126 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!