Τσιγαρίζουμε το κουνέλι με το λάδι και το κρεμμύδι. Σβήνουμε με ένα κρασοπότηρο κρασί, χαμηλώνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε να σιγοψηθεί χωρίς να προσθέσουμε νερό. Όταν μισοψηθεί προσθέτουμε και το υπόλοιπο κρασί, αλάτι, πιπέρι, το κύμινο και τη ρίγανη και το αφήνουμε να μαλακώσει τελείως και να δέσει η σάλτσα του.
Συνταγή 100 από 170
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Νίκος 31-01-2009 18:02:13
Με τι άλλο θα μπορούσαμε να το συνοδεύσουμε εκτός τα κλασσικά, μακαρόνια, ρύζι, πατάτες? καμια πρόταση? Ευχαριστώ.
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!