Το πιάτο αυτό παρουσιάζει μοναδικό ενδιαφέρον και έχει μεγάλη διατροφική αξία.
Σερβίρεται με μια ανάμικτη πράσινη σαλάτα.
Υλικά
250 γρ. σπαγγέτι 160 γρ. τόνος από κονσέρβα σε ελαιόλαδο τριμμένος 30 γρ. πανσέτα ψιλοκομμένη 20 γρ. μανιτάρια πορσίνι μέσα σε χλιαρό νερό, ψιλοκομμένα 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 2 κουταλιές ελαιόλαδο 1/2 κύβος ζωμού βοδινού αλάτι και πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
1. Ροδίζουμε το σκόρδο και την πανσέτα στο λάδι, προσθέτουμε τα μανιτάρια, τον 1/2 κύβο βοδινού, 1/2 φλιτζ. Νερό και το πιπέρι κατά τη γεύση. Μαγειρεύουμε για 15 λεπτά και προσθέτουμε τον τόνο. 2. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό, αναμιγνύουμε με τη σάλτσα και σερβίρουμε.
Συνταγή 101 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!