1 πάπια 1,5-2 κιλά (κομμένη σε στήθη και μπούτια) Για τη μαρινάδα: 1 φλιτζάνι κέτσαπ 1/2 φλιτζάνι σόγια σως 2-3 κουταλιές μέλι 1/2 κεφάλι σκόρδο κομμένο σε λεπτές φέτες
Εκτέλεση
1. Μαρινάρουμε τα κομμάτια της πάπιας για 4 ώρες. 2. Βάζουμε τη πάπια σε ένα ταψί, την αλείφουμε με τη μαρινάδα και την ψήνουμε στο φούρνο στους 180ο-200ο για ½ ώρα, αλείφοντάς την τακτικά με μαρινάδα. 3. Σερβίρουμε με ρύζι με λαχανικά σοτέ.
Συνταγή 81 από 170
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ειρηνη 04-04-2009 23:04:09
μπορεί να γίνει μαρινάτη ολόκληρη και να τη γεμίσουμε:
κατερινα 05-09-2008 00:25:36
Πάντα είχα την απορία, αν στις συνταγές που χρησιμοποιούν πάπια μπορεί να αντικατασταθεί με κοτόπουλο ή γαλοπούλα?
Maria 24-12-2007 09:07:44
Σκέφτομαι να φτιάξω τη συνταγή (πάπια μαρινάτη) τα Χριστούγεννα. Ελπίζω να μη με διαψεύσει. Ίσως αντικαταστήσω το κέτσαπ με σάλτσα μπάρμπεκιου... Καλά Χριστούγεννα!
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!