2 συστοιχίες από άκοπα χοιρινά παϊδάκια, 1 κιλό η καθεμιά
Για τη μαρινάδα:
2 φλιτζάνια μηλόξιδο
1/2 κούπας Worcesteshire σως
Χυμός από 2 λεμόνια
1 κουταλιά από το μίγμα μπαχαρικών
1 κουταλάκι πιπέρι καγιέν
Για τη συνοδευτική σάλτσα (finishing sauce):
1,5 φλιτζάνι κέτσαπ
4 κουταλάκια βούτυρο
1/4 φλιτζάνι μηλόξιδο
1/4 φλιτζάνι μαύρη ζάχαρη
1/4 φλιτζάνι σάλτσα Worcesteshire
Χυμός από 2 λεμόνια
1,5 κουταλάκι μουστάρδα (σκόνη)
1/2 κουταλάκι πιπέρι καyιέν

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
...
...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΠΕΣΤΡΟΦΑ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ, ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΠΑΝΣΕΤΑ ...
ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΜΕ ΡΙΓΑΝΗ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΑΠΟ ΚΟΧΥΛΙΑ ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝΟ ...
MΑΥΡΕΣ ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ ΜΕ ΓΛΥΚΑΔΙΑ, ΓΑΡΙΔΕΣ, ΞΥΣΜΑ ΠOΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΦΡΟ ΑΠΟ ΚΑΡΙ ...
ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΦΡΑ ΔΙΑΒΟΛΟ ...
ΣΠΑΓΕΤΙΝΙ ΜΕ ΧΑΒΙΑΡΙ ΚΑΙ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΣΤΙΦΑΔΟΥ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ...
Φετουτσίνια με καπνιστό σολωμό (Ι) ...
ΛΑΖΑΝΙΑ ΜΕ ΧΟΡΤΑΡΙΚΑ ...
ΣΠΑΓΓΈΤΙ ΜΕ ΣΟΣ ΓΑΡΊΔΑΣ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΤΖΟΥΝ ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΡΟΓΚΑΝΟΦ ΜΕ ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ...
ΒΙΔΕΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΕΣΤΟ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟ ΣΕ ΖΩΜΟ ΜΕ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΪΝΤΑΝΟ ...
Πέννες με πράσινα χτένια ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ GARAM ASSAM (ΜΑΛΑΙΣΙΑΣ) ...
ΚΟΧΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΜΑΤΕΣ ΛΙΑΣΤΕΣ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ (PASTA DIABLO) ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΤΟΝΟ, ΝΤΟΜΑΤΕΣ, ΚΑΠΑΡΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ...
ΒΙΔΕΣ ΜΕ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΤΡΑΓΚΟΝ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΠΡΑΣΑ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΖΑΜΠΟΝ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΟΡΕΚΤΙΚΗ ΜΕ ΖΥΜΑΡΙΚΟ ...
Πάστα με Broccoli...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΑΛΦΡΕΝΤΟ ...

Συνταγές » Κρεατικά
Προηγούμενη Συνταγή 82 από 170  Επόμενη

ΠΑΪΔΑΚΙΑ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ 4 ψήφοι




 

Υλικά

2 συστοιχίες από άκοπα χοιρινά παϊδάκια, 1 κιλό η καθεμιά
Για τη μαρινάδα:
2 φλιτζάνια μηλόξιδο
1/2 κούπας Worcesteshire σως
Χυμός από 2 λεμόνια
1 κουταλιά από το μίγμα μπαχαρικών
1 κουταλάκι πιπέρι καγιέν
Για τη συνοδευτική σάλτσα (finishing sauce):
1,5 φλιτζάνι κέτσαπ
4 κουταλάκια βούτυρο
1/4 φλιτζάνι μηλόξιδο
1/4 φλιτζάνι μαύρη ζάχαρη
1/4 φλιτζάνι σάλτσα Worcesteshire
Χυμός από 2 λεμόνια
1,5 κουταλάκι μουστάρδα (σκόνη)
1/2 κουταλάκι πιπέρι καyιέν

Εκτέλεση
1. Τοποθετούμε τα παϊδάκια σε ρηχό ταψί. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας και τη ρίχνουμε στο κρέας. Σκεπάζουμε και αφήνουμε στο ψυγείο για 2-8 ώρες.
2. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 100 βαθμούς Κελσίου. Αφαιρούμε από το ταψί τα περιττά ζουμιά της μαρινάδας και σιγοψήνουμε τα παϊδάκια για 3 ώρες.
3. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της σάλτσας σε μια κατσαρόλα, μαζί με 3/4 φλιτζάνια νερό, και σιγοβράζουμε τη σάλτσα για 15 λεπτά.
4. Τέλος, για να πάρουν χρώμα, τα παϊδάκια, τα τοποθετούμε στη σχάρα (στα κάρβουνα ή στο γκάζι) σε χαμηλή φωτιά. Τα ψήνουμε σιγά-σιγά, γυρίζοντας τα μια μόνο φορά, μέχρι να δημιουργηθεί κρούστα και από τις δυο πλευρές. Το ψήσιμο αυτό μπορεί να διαρκεί 5-30 λεπτά, ανάλογα με το σκεύος, τη θερμοκρασία και την απόσταση του κρέατος από τη φωτιά. Μόλις δημιουργηθεί κρούστα, τα αλείφουμε με τη σάλτσα (finishing σως) και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 5 λεπτά για κάθε πλευρά. Σερβίρονται ζεστά, με λίγη σάλτσα ακόμα στο πλάι.

Προηγούμενη Συνταγή 82 από 170  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.